Zeeland

Zondag 23 april van 11 tot 17 uur

Feestelijke open dag bij Jort Tweewielers in Zeeland

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

ZEELAND - Jort Tweewielers in Zeeland bestaat tien jaar. Om deze mooie mijlpaal te vieren houdt eigenaar Jort van Erp een open dag. Iedereen is zondag 23 april tussen 11 en 17 uur van harte welkom om een kijkje te nemen in de fietsenzaak aan de Schoolstraat 25. Ontdek al het nieuws op het gebied van stoere kinderfietsen, hippe moederfietsen en transportfietsen.

Er is die zondag van alles te doen in en rond de winkel en werkplaats. Probeer bijvoorbeeld diverse elektrische fietsen. Batavus is aanwezig met de laatste modellen. De ideale kans om eens het verschil te ervaren tussen meerdere types middenmotoren. Of maak kennis met de lichtgewicht e-bike van RIH. Dit model weegt nog geen twintig kilo.
Ook op het gebied van accessoires is er veel te beleven tijdens de open dag. Alles voor gemak en veiligheid. Bekijk nieuwe all-weather fiets- en wandelkleding, de Bobike-kinderzitjescollectie, telefoonhouders voor gps-tochten, fietssloten en ga zo maar door. Al met al loont het de moeite zondag 23 april even aan te gaan bij Jort Tweewielers in Zeeland.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuws

112-meldingen


Vacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties