Zeeland

Expositie Land'Arte trekt recordaantal bezoekers

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

ZEELAND - Kunstgroep Land’Arte verzorgde afgelopen weekend een grote expositie in het pand van de voormalige Drukkerij Zeeland. De tentoonstelling trok een recordaantal van 850 bezoekers.

Al direct bij het openen van de deuren op zaterdagochtend stroomden de bezoekers massaal binnen. Met 27 exposanten, die met allerlei soorten kunstvormen aanwezig waren, was er dan ook heel veel te zien. Door grote bouwhekken te plaatsen ontstonden er in de grote hal toch intieme hoekjes waarin iedere exposant zijn eigen stand kon inrichten. De bezoekers werden gastvrij ontvangen; gratis entree en koffie of thee. Op zaterdag muzikaal omlijst door accordeonist Theo Peters uit Zeeland en op zondag door zangeres Kim van Doremalen uit Uden.

Iedereen kon naar hartenlust praten met de kunstenaars en ze alle vragen stellen over hun werk. Daar werd dan ook gretig gebruik van gemaakt. Alle kunstenaars vertrokken na een glaasje wijn op zondagavond moe maar voldoen huiswaarts. Op zoek naar nieuwe uitdagingen en inspiraties voor een volgende keer…

|Doorsturen

Uw reactie


Arenalokaal in beeld

Laatste nieuws

112-meldingen


Vacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties

DigikrantOok hier adverteren?

POLL

Op welke partij stemt u bij de Landerdse gemeenteraadsverkiezingen?

Stemmen Bekijk resultaten

Er is 857 keer gestemd.

Op welke partij stemt u bij de Graafse gemeenteraadsverkiezingen?

Stemmen Bekijk resultaten

Er is 587 keer gestemd.

Weer


 

Agenda

 


Uw agendapunt hier?