Zeeland

Ongeneeslijk ziek jongetje krijgt Apple Watch

Een glimlach voor Kevin

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

ZEELAND - De zeer ernstig zieke Kevin Lindemans (11) uit Goes kon donderdag 3 augustus weer even lachen. Samen met zijn ouders staat hij deze zomer op een camping in Zeeland. De campinggasten en Stichting Een Glimlach Doet Wonderen uit Langenboom verrasten het jochie met een Apple Watch, een gadget waar hij zelf al lange tijd voor aan het sparen was.

Kevin lijdt sinds zijn tweede levensjaar aan systemische jeugdreuma, een ernstige aandoening waarbij de reuma niet alleen in je gewrichten maar ook in je organen zit. De ontstekingen zijn hardnekkig en de ziekte is moeilijk te behandelen.

Apple Watch
Kevin had nog één grote wens: zijn eigen Apple Watch. Al lange tijd was hij flink aan het sparen. Toen campinggasten Marco van den Broek en Marieke van Dijk dit hoorden, zijn ze gaan kijken of ze iets voor het jongetje konden betekenen. Samen met enkele andere gasten legden ze geld bij elkaar, ook de ouders van Kevin droegen wat bij. Het restant werd aangevuld door Kim's Engeltjes en Stichting Een Glimlach Doet Wonderen.
Donderdagavond werden Kevin en zijn ouders met een smoes naar restaurant Caesars Place in het centrum van Zeeland gelokt. Daar overhandigde Jolanda een gloednieuwe Apple Watch aan de zeer verraste Kevin. De grote glimlach op het gezicht van het jonge manneke zorgde bij omstanders voor een brok in de keel. Tot slot kregen hij en zijn familie ook nog een grote bord shoarma cadeau.

Cadeautjes
Stichting Een Glimlach Doet Wonderen is opgericht voor Kim Kremers uit Langenboom. Dit ongeneeslijke zieke meisje verloor op 17-jarige leeftijd haar strijd met kanker. Door zelf sieraden te maken en verkopen onder de naam Kim's Engeltjes, zamelt haar moeder geld in. De opbrengsten komen ten goede aan Stichting Een Glimlach Doet Wonderen om cadeautjes te kopen voor ernstige zieke kinderen tot 18 jaar. Kims moeder Jolanda heeft van dichtbij namelijk meegemaakt hoeveel blijdschap zo'n geschenk kan brengen.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuws

112-meldingen

Vacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties

DigikrantOok hier adverteren?

POLL

Op welke partij stemt u bij de Landerdse gemeenteraadsverkiezingen?

Deze poll is gesloten, u kunt niet meer stemmen.

Bekijk resultaten

Er is 1042 keer gestemd.

Op welke partij stemt u bij de Graafse gemeenteraadsverkiezingen?

Deze poll is gesloten, u kunt niet meer stemmen.

Bekijk resultaten

Er is 687 keer gestemd.

Weer


 

Agenda

 


Uw agendapunt hier?