Zeeland

Serieuze problemen voor Zeelandse neven

Eddy Bens en Paul van Boekel stranden in de Marokkaanse duinen (update)

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

Serieuze problemen voor de Zeelandse neven Eddy Bens en Paul van Boekel in de Morocco Desert Challenge. De twee strandden tijdens de etappe van woensdag in de duinen met een kapotte auto en moesten daar noodgedwongen een deel van de nacht doorbrengen. Donderdagochtend vroeg werd de bolide van Eddy en Paul door de 'sweepers' naar het bivak gesleept, waardoor het duo vandaag niet van start kon in de zesde etappe.

"We hebben gisteravond laat hout bij elkaar gesprokkeld voor de overnachting in de duinen, maar twee uur later kwam gelukkig de 'sweeper' al en die heeft ons meegenomen naar het bivak", vertelt Eddy Bens vanuit Marokko. "Donderdagmorgen om half 5 zijn we aangekomen in het bivak en om 7 uur stonden we met de auto in de garage. Daar bleek de kachelslang van de auto eraf te zijn, waardoor de auto heet liep. Die is inmiddels gerepareerd en er is ook nog een motorsteun vervangen. Daarom kunnen we morgen weer van start en zijn we weer helemaal happy!"     

Veel pech
Ook op dinsdag hadden Eddy en Paul al te kampen met veel pech. "Het was een heftig dagje met veel stenen en rotsen, maar gelukkig kwamen we nog wel binnen", laten de Zeelanders weten vanuit Marokko. "Heel veel stenen en rotsen, niet normaal! Resultaat: een kapotte draagarm en aandrijfas, twee lekke banden, een kapotte velg en gescheurde binnenschermen..."

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties