Zeeland

Drie hoeraatjes voor prinsenpaar Soos

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

ZEELAND - Tijdens het carnavalsbal van De Soos in Zeeland op zaterdag 17 november zijn de nieuwe hoogheden onthuld: Prins Arno d'n Urste (47) en Prinses Frenci (43). Het is een koppel waar De Soos met recht trots op is. Het belooft in maart een spetterend carnavalsfeest te worden. Drie hoeraatjes voor dit prinsenpaar.

Prins Arno de zoon van Piet en Wiela van Uden en komt oorspronkelijk van de Trent. Hij woont nu nog thuis, maar gaat in de toekomst naar woongroep De Vlinder in Schaijk. Elke dag gaat hij naar Velp om te werken op de kinderboerderij. Daar verzorgt hij zijn eigen koe Bertha en het kalfje Bertus. Arno heeft vele hobby's, maar muziek heeft wel zijn voorkeur. Hij is drummer bij een muziekgroep. Bij nummers van Rowwen Hèze en Normaal gaat hij zeker de vloer op. Verder gaat hij regelmatig fietsen en trekt wekelijks zijn baantjes in het zwembad, dus met de conditie van deze Prins zit het goed.

Prinses Frenci is een geboren en getogen Smous en woont zelfstandig op een appartement op de Boterbloem in Zeeland. Ze werkt al 43 jaar bij IBN in Uden. In de zomermaanden fietst ze er dagelijks naartoe, in de wintermaanden neemt ze de bus. Op haar werk maakt deze Prinses de kantoren weer netjes met een grote boenmachine. Frenci heeft vele hobby's: ze volgt sportwedstrijden op tv en gaat vaak op pad als er muziekfestivals in de buurt zijn. Ook maakt ze flinke wandelingen en maakt ze kaarten om daar anderen mee te verblijden.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties