Zeeland

D'n Brouwer Zeeland zorgt voor gezellig avondje uit in je eigen huis

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

ZEELAND - Met de verscherpte coronamaatregelen breng je nog meer tijd thuis door. Herberg D'n Brouwer in Zeeland zorgt dat je je niet hoeft te vervelen en heeft de komende vier weekenden verschillende online thuisactiviteiten op het programma staan. Denk aan een high beer weekend, een high wine weekend, bierproeverij Meesterbrouwer en een Valentijnsdiner. Zo kun je thuis toch gezellig een avondje uit.

Zaterdag 23 en zondag 24 januari kun je thuis genieten van een heerlijke high beer van D'n Brouwer. Voor 35 euro per persoon krijg je een box met vijf heerlijke gerechten met vijf bijpassende bieren. Sommige gerechten dienen thuis nog opgewarmd of gegarneerd te worden. Uiteraard krijg je instructies hoe je al dit lekkers mooi en warm op je bord krijgt. Verder vind je in de box diverse feitjes en weetjes over de bieren. Het pakket is per twee personen te bestellen, zodat je een flesje bier samen kunt delen. Bij een oneven aantal personen komt er een toeslag van 10 euro bij omdat je in verhouding meer bier krijgt. Bestellen voor minimaal twee personen kan tot vrijdag 22 januari 17 uur via www.herbergdenbrouwer.nl/highbeer en 0486-450886. Kies voor bezorgen of afhalen.

High wine weekend
Een weekend later eenzelfde soort concept, maar dan met wijn. Voor het high wine weekend kun je voor 35 euro per persoon een box bestellen. Hierin vind je vijf totaal andere gerechten die allemaal aan een andere smakelijke wijn gekoppeld zijn. Ook nu moet je mogelijk een paar gerechten zelf opwarmen of garneren om het zo vers en lekker mogelijk op je bord te krijgen. "Uiteraard is het niet keihard wijn slurpen", lacht Rob Neijts van D'n Brouwer. "Het zijn vijf mooie foodpairing wijnen waarbij de hoeveelheid iets verlaagd is, zodat je aan het eind van de maaltijd nog steeds de smaak van het eten proeft." Een bestelling is voor minimaal twee personen. Die kun je tot vrijdag 29 januari 17 uur plaatsen via www.herbergdenbrouwer.nl/higwine en 0486-450886 . Kies voor bezorgen of afhalen op zaterdag 30 of zondag 31 januari.

Livestream bierproeverij
Klaar met dry january? D'n Brouwer start de nieuwe maand met een online bierproeverij op zaterdag 6 februari om 20 uur. Biersommelier Koen neemt samen met amateur-bierbrouwer en bierkenner Sandra plaats achter de camera. Ze presenteren een mooie diversiteit aan 'lokaal gevangen' en prijswinnende speciaalbieren. Het duo deelt de nodige feitjes en weetjes van de vijf uitgekozen bieren en stimuleren de deelnemers om mee te proeven, ruiken en genieten.
Een bierpakket kost 23,50 euro. Je ontvangt vijf schitterende bieren en de link naar de online livestream van de bierproeverij. Je kunt de avond compleet maken door voor 11,50 euro passende hapjes erbij te bestellen. Verder betaal je 0,50 euro administratiekosten. Aanmelden kan tot vrijdag 5 februari 21 uur via www.herbergdenbrouwer.nl/bierproeverij en 0486-450886.

Valentijnsdiner
De dag van de geliefden is in aantocht. Maak er een speciale avond van door een vijfgangen shared dining te bestellen bij D'n Brouwer voor zaterdag 13 of zondag 14 februari. Per twee personen te reserveren voor 55 euro. Meer informatie over het menu en de mogelijkheden vind je op www.herbergdenbrouwer.nl. Je vindt de horecagelegenheid aan de Kerkstraat 62a in Zeeland.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties