Zeeland

Zellandse Muziekquiz, whiskyproeverij, Eenzame Kerst met Dos Paulos en Biergenietersavond

D’n Brouwer bruist van de activiteiten in feestmaand december

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

ZEELAND – Bij herberg D’n Brouwer in Zeeland bruist het in feestmaand december van de activiteiten. In de horecatempel van Rob Neijts en Mirjam van Empel staan de komende weken onder meer de zesde editie van de Zellandse Muziekquiz (20 december), een whisky- & bites-proeverij (21 december), Eenzame Kerst met Dos Paulos (24 december) en de Biergenietersavond (27 december) op het programma.

De Zellandse Muziekquiz is in de afgelopen zes jaar tijd uitgegroeid tot een echte traditie in het dorp. Jaarlijks strijden vlak voor de Kerst zo’n dertig teams om de prestigieuze titel ‘Grootste muziekkenner van Zeeland’. Maar minstens zo belangrijk: de quiz is ieder jaar weer een feestje. Rob Neijts: “Zowel voor de deelnemers aan de quiz als voor hun supporters, die natuurlijk ook van harte welkom zijn, is het een súpergezellige avond!”

Popprofessor Leon Emonds
De Zellandse Muziekquiz staat als vanouds onder leiding van de Arnhemse popprofessor Leon Emonds, die als geen ander in staat is de muzikale kennis van de deelnemers te testen. De quiz bestaat uit een aantal vragenrondes en alles wordt ondersteund met beeld en geluid. De quizvragen zijn altijd zeer gevarieerd. Van klassiek tot modern en van pop tot rock, álle muzikale genres komen aan bod.

Schrijf je in
De zesde editie van de Zellandse Muziekquiz begint vrijdag 20 december om 21 uur. Deelname staat open voor teams van drie personen. Kosten bedragen 3 euro per persoon. Geef je op aan de bar bij herberg D’n Brouwer of stuur een bericht aan info@herbergdenbrouwer.nl. Het winnende team mag een avondje komen genieten van de heerlijke spareribs van D’n Brouwer.

Whisky & Bites
Op zaterdag 21 december is D’n Brouwer het walhalla voor de whiskyliefhebber. Vanaf 21 uur is er dan een whisky- & bites-proeverij. “Voor de echte whiskyliefhebbers hebben we ongeveer zes prachtige whisky’s klaarstaan, inclusief bijbehorende bites”, geeft Rob aan. “Presentatie is in handen van whiskykenner en -verzamelaar Randy Strik, die je vol enthousiasme wat bijbrengt over de whisky’s. Verder is Rokado aanwezig met een collectie sigaren.”
Reserveren voor de whisky- & bites-proeverij kan aan de bar of via info@herbergdenbrouwer.nl. Prijs: 30 euro per persoon.

Eenzame Kerst met Dos Paulos
Ook zo eenzaam op kerstavond? Of wil je met het vooruitzicht van twee lange kerstdagen aan de eettafel met de familie nog even helemaal losgaan? Dan is D’n Brouwer op dinsdagavond 24 december ‘the place to be’. Onder het motto ‘Eenzame Kerst met Dos Paulos’ luid je Kerstmis 2019 op feestelijke wijze in. Tijdens de kerstparty in D’n Brouwer beklimt het duo Dos Paulos het podium. Twee ijzersterke vocalen en twee eerlijke akoestische gitaren. Maak je op voor rockende classics, gevoelige luisterliedjes en swingende meezingers. De interactie met het publiek resulteert zeer regelmatig in een groot verzoekjes-festijn, bestaand uit de meest uiteenlopende nummers. In de laatste jaren betrad Dos Paulos al menig podium, variërend van kleine kroegjes tot grote festivals.
De kerstparty in D’n Brouwer begint dinsdag 24 december om 21 uur en de entree is gratis.

Biergenietersavond
Niet alleen de whisky-, maar ook de speciaalbierfan komt in december aan zijn trekken bij D’n Brouwer. Op vrijdag 27 december is er namelijk weer een Biergenietersavond. Je mag maar liefst zes bieren proeven voor 15 euro per persoon. “Elke maand kiezen we nieuwe bieren, zeker ook bieren die we nog niet in ons assortiment hebben. Bevallen deze bieren bij onze gasten, kunnen we ze zomaar opnemen in ons assortiment”, vertelt Koen van Summeren, de bierkenner van D’n Brouwer. Bij de speciaalbieren worden ook gratis bijpassende hapjes geserveerd.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties