Zeeland

Derde Zellandse Jeugdquiz in voorbereiding

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

ZEELAND - In navolging van wederom een geslaagde grote Zellandse Quiz afgelopen december, gaat SJB dit jaar ook de jeugd weer uitdagen met de derde Zellandse Jeugdquiz. De slimste, beste, maar wellicht ook de sluwste en handigste jongeren van Zeeland zullen een jaar lang als held of heldin over straat gaan. Er komt een geweldige quiz aan met mooie en grote prijzen.

In teams van minimaal drie en maximaal vijf jongeren worden gezamenlijk opdrachten uitgevoerd en vragen beantwoord. Alle vragen, zowel over Zelland als (inter)nationaal georiënteerd, zijn meerkeuze en moeten ter plekke beantwoord worden. In allerlei categorieën: muziek, Zellands nieuws, inzicht, wereldnieuws, weetjes, foto’s. Naast de vragen zijn er ook doe- en proefopdrachten.

Wie en waar?
De derde Zellandse Jeugdquiz vindt plaats op zaterdag 24 februari bij Ambianz. De eerste leeftijdsgroep bestaat uit de bovenbouwgroepen 7 en 8 van het basisonderwijs. Zij starten om 18 uur en eindigen om 22 uur. De jongeren van 12 tot en met 15 jaar op het voortgezet onderwijs vormen de tweede leeftijdsgroep. De quiz is op hun niveau aangepast. Zij gaan in een andere zaal tussen 19 en 23 uur de onderlinge strijd aan. Vanwege deze nieuwe opzet is het voor ouders niet meer mogelijk om de deelname van hun kind live op het schermen te volgen.

Hoe doe je mee?
Vorm een team binnen je eigen leeftijdsgroep, verzin een teamnaam en schrijf je uiterlijk 9 februari in op www.sjbzeeland.nl. Deelnamekosten bedragen 1 euro per persoon.

Grote prijzen
Naast de oneindige dorpsbekendheid van een jaar en een vette wisselbeker voor het winnende team, zijn er vele grote prijzen te winnen. Dat zijn onder andere toegangskaarten voor Toverland en Bounz. Na afloop verzorgt een lokale top-DJ de afterparty. De energie en spanning moet eruit. Dit geeft de jury de tijd om de punten te tellen. Aansluitend vindt de prijsuitreiking plaats en worden de winnaars bekendgemaakt.

 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties