Zeeland

De Schrobbelers grote winnaar Zellandse Quiz

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

ZEELAND - De Schrobbelers zijn de grote winnaar geworden van de jaarlijkse Zellandse Quiz. Het team onder leiding van Haike van den Heuvel ontving zaterdagavond tijdens een spannende prijsuitreiking in Ambianz de felbegeerde wisseltrofee. (foto: Jakob Breimer)

Het winnende team.

De Schrobbelers deden altijd al mee in de top 5, maar wisten dit jaar voor het eerst de overwinning in de Zellandse Quiz binnen te slepen. De nieuwe bokaal (die is gemaakt omdat de vorige wisselbeker is gesneuveld), is ontworpen door Georges de Groot en in elkaar gezet door smid Adrie Franken.

De prijsuitreiking in Ambianz vond plaats aan de hand van een powerpointpresentatie waarin gekke antwoorden en leuke gebeurtenissen van tijdens de quiz werden getoond. Uiteindelijk kwam het team De Schrobbelers als glorieuze winnaar uit de bus. De band ’t is foud en de ???? zorgde voor de muzikale noot.

"Het was een geslaagde avond met een goede opkomst, ondanks de afname in het aantal ingeschreven teams", laat Stan van Dijk namens de organisatie van de Zellandse Quiz weten. "We horen dit jaar erg positieve geluiden van deelnemers en betrokkenen over de quiz zelf en de evenementen eromheen. Wij kijken als organisatie dan ook zeer tevreden terug op de Zellandse Quiz!"

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties