Zeeland

Starten tussen 5.30 en 6.30 uur bij D'n Brouwer in Zeeland

Dauwtrappen met Leyenda op Hemelvaartsdag 30 mei

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

ZEELAND - Traditiegetrouw kun je op Hemelvaartsdag dauwtrappen in Zeeland. Op donderdag 30 mei vindt deze wandeltocht, georganiseerd door de plaatselijke gitaarclub Leyenda, al voor de veertigste keer plaats. Starten kan tussen 5.30 en 6.30 uur vanaf Herberg D'n Brouwer. Zet je wekker en geniet tijdens een prachtige wandeling van het ontwaken van de Zeelandse natuur...

Net als voorgaande jaren is er keuze uit routes van 10, 15, 20 en 25 kilometer. Deze voeren de deelnemers door een afwisselend landschap met weiden en bossen in en rond Zeeland. De organiserende gitaarclub Leyenda is druk bezig om alles tot in de puntjes te verzorgen. Op de route is er een mooi gelegen rustplaats ingericht waar men kan genieten van een kopje koffie of thee met een broodje. Deze rustplaats wordt opgeluisterd door een aantal muzikanten van gitaarclub Leyenda.
Voor veel deelnemers is het dauwtrappen al jaren een goede voorbereiding voor de Nijmeegse Vierdaagse.

Meedoen
Deelname aan deze wandeltocht voor vroege vogels kost vijf euro, de jeugd tot en met 12 jaar mag voor drie euro meelopen. Voor alle afstanden is de start op 30 mei tussen 5.30 en 6.30 uur bij D'n Brouwer aan de Kerkstraat 62a in Zeeland. Vooraf inschrijven is niet nodig, deelnemers kunnen zich op Hemelvaartsdag voor de wandeling melden bij het startpunt. Bij terugkomst in D'n Brouwer staat er iets lekkers klaar.

Kijk voor meer info op www.gitaarclubleyenda.com

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties