Zeeland

Zaterdagavond 28 september

Creedence Clearwater Revival bij D'n Brouwer in Zeeland

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

ZEELAND - Proud Mary, I Put A Spell On You, Who'll Stop The Rain en Run Through The Jungle. Een kleine greep uit de vele wereldberoemde hits van de Amerikaanse rockband Creedence Clearwater Revival. Liefhebbers van de legendarische muziek van CCR kunnen zaterdagavond 28 september hun hart ophalen in herberg D'n Brouwer in Zeeland. Vanaf 20.30 uur neemt de tributeband Callahan Clearwater Revival je namelijk mee terug naar de tijd van de onvervalste Roots en Swap Rock.

Wanneer je je ogen sluit dan hoor je de vroegere John Fogerty en CCR. De muziek wordt vanuit de basis overgebracht door de vier Achterhoekse muzikanten van Callahan Clearwater Revival: Jan Willem Lichtenberg (zang/gitaar), Leon Huitink (drums), Marc Schenk (gitaar) en Erikjan Luiten (bas). De viermansformatie, die in 2015 de Battle Of The Tribute Bands won, speelde al meermaals op grote festivals als de Zwarte Cross en Peelpop.

Klassiekers
Callahan Clearwater Revival laat zaterdagavond in het café van Rob Neijts en Mirjam van Empel de tijden van CCR in volle glorie herleven. Klassiekers als Fortunate Son, Suzie Q, Born On The Bayou, Bad Moon Rising, Hey Tonight en Down On The Corner maken allemaal onderdeel uit van de eindeloos lange lijst met hits van Creedence Clearwater Revival.

Tickets voor het optreden van Callahan Clearwater Revival in herberg D'n Brouwer kosten 10 euro en zijn aan de deur verkrijgbaar. Aanvang is om 20.30 uur.

 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties