Zeeland

Coronavaccinatie - Mededeling huisartsenpraktijk De Vlaswiek Zeeland

Door Huisartsenpraktijk De Vlaswiek Zeeland

ZEELAND - Met het verdwijnen van de kou en het beschikbaar komen van vaccins lijkt er weer licht te gloren aan de horizon. Het is immers voor vrijwel iedereen een zware winter geweest. Hoe de nabije toekomst er gaat uitzien is nog wat ongewis, maar wellicht zijn de vaccinaties een stap in de goede richting.

Mondjesmaat zullen wij vaccins gaan binnenkrijgen en mondjesmaat zullen mensen opgeroepen worden te komen voor vaccinatie. Dat vergt een enorme logistiek, snel schakelen en handelen.

Op 24 februari zullen we een aftrap geven aan de vaccinatieronde in Zeeland. Wij zijn pastoor van de Laar dankbaar dat hij de kerk hiervoor ter beschikking heeft gesteld. Tussen 16 en 18 uur zijn diegenen mét een uitnodiging welkom om op het ingedeelde tijdstip te verschijnen voor vaccinatie. Wij willen iedereen dringend verzoeken zich aan de opgegeven tijd te houden; logistiek en administratief is een correcte, zorgvuldige uitvoering anders niet mogelijk. Ook het wijzigen van tijden en/of prikdatum is niet mogelijk.

Wij hopen van harte op ieders medewerking en dan kan wat ons betreft deze vaccinatiecampagne een opstapje worden naar een betere zomer.

Huisartsen en assistentes van huisartsenpraktijk De Vlaswiek Zeeland

|Doorsturen

Uw reactie


Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties