Zeeland

Corona krijgt Scouting Langenboom-Zeeland er niet onder

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

LANGENBOOM/ZEELAND - 'Schouders eronder', zo luidt het motto van de zeer gemotiveerde leiding van Scouting Langenboom-Zeeland. Ook tijdens de tweede lockdown maakt de vereniging er het beste van, zo laat Christel van der Heiden-Vriens weten namens de scouting.

"Kenmerkend van scouting is creativiteit en doorzettingsvermogen", vertelt Christel. "Tijdens de eerste lockdown hebben we een heuse scouting challenge gehouden. Deze keer krijgt de jeugd elke week een onlineprogramma aangeboden. Van escaperoom tot bingo en van kwartetten tot kahootkwis. De Welpen (7-11 jaar) kunnen zelfs thuis aan opdrachten werken waarmee ze insignes kunnen verdienen. Op dit moment zijn ze met journalistiek bezig. Dus misschien wordt u wel gebeld voor een interview."

Installatie nieuwe leden
Nieuwe leden worden altijd geïnstalleerd bij Scouting Langenboom-Zeeland. Ze worden dan officieel lid van de groep. Christel: "Helaas moesten wij dit door corona steeds uitstellen. Om de ouders toch de mogelijkheid te geven erbij te zijn besloot de leiding op huisbezoek te gaan. In Zeeland en Langenboom werden de kinderen thuis bezocht (foto) en kregen ze na de installatie hun groepsdas, badges voor op het scoutingtenue en een mooi certificaat."

Ook lid worden van de scouting? Mail dan voor informatie naar info@scoutinglangenboom.nl of ga naar www.scoutinglangenboom.nl

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuws


Vacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties