Zeeland

Ook Zeelandse scholieren bezoeken project Herbergier de Maashorst

Cornelissen aannemingsbedrijf doet mee aan Dag van de Bouw

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

ZEELAND – Op zaterdag 15 juni vindt de jaarlijkse Dag van de Bouw plaats. Een landelijke open dag waarop iedereen de mogelijkheid krijgt bouwprojecten en -locaties te bezichtigen die normaal voor het publiek gesloten zijn. Cornelissen aannemingsbedrijf uit Zeeland heeft voor deze dag het project Herbergier de Maashorst aangemeld. Belangstellenden kunnen tussen 10 en 14 uur een kijkje achter de schermen nemen bij dit project.

Herbergier de Maashorst in aanbouw.

Herbergier de Maashorst is een nieuw te bouwen woonboerderij waar zestien mensen met geheugenproblemen 24 uur per dag aandacht krijgen. Tijd hebben om aandacht te geven is daarbij het uitgangspunt. Het nieuwbouwproject, dat in september door Cornelissen wordt opgeleverd, heeft een landelijk karakter. De inrichting is met zorg gekozen; de huiskamer, de woonkeuken en gemeenschappelijke ruimten ademen een klassieke, huiselijke sfeer. Er worden 15 appartementen gerealiseerd (variërend van 33 tot 52 vierkante meter), waarvan enkele geschikt zijn voor (echt)paren. Ieder appartement heeft zijn eigen sanitaire voorzieningen. Herbergier de Maashorst wordt gebouwd aan de Scherpenberg 1 in Zeeland.

Zeelandse scholieren
Op vrijdag 14 juni, één dag voor de Dag van de Bouw, brengen ook de groepen 7 en 8 van de Zeelandse basisscholen een bezoek aan Herbergier de Maashorst. “Door dit bezoek hopen we het vak van timmerman en metselaar weer onder de aandacht te brengen van de leerlingen. Ook wordt er een bouwgerelateerde activiteit voor de leerlingen opgezet”, vertelt Severine Verstraten namens Cornelissen aannemingsbedrijf.
Op zaterdag 15 juni is iedereen tussen 10 en 14 uur welkom om een kijkje te komen nemen bij Herbergier de Maashorst.

De dag van de bouw is een initiatief van Bouwend Nederland, de verenging van bouw- en infrabedrijven en de 5.000 aangesloten bouwbedrijven.

Zo komt de woonboerderij er straks uit te zien.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties