Zeeland

Contouren nieuw dorpshuis Zeeland worden zichtbaar; college bezoekt bouwplaats

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

ZEELAND - In het centrum van Zeeland worden langzaam maar zeker de contouren zichtbaar van het nieuwe dorpshuis. De leden van het Landerdse college van B en W namen dinsdag een kijkje op de bouwplaats van de nieuwe gemeenschapsaccommodatie. (foto: LanderdFotografie, Marc van Zuylen)

Architectenbureau De Twee Snoeken en aannemer Muller Bouw BV gaven burgemeester en wethouders een rondleiding, inclusief toelichting op de materialen en keuzes bij de bouw. De buitengevel gaat met moderne materialen toch één geheel vormen met het bestaande Parochiehuis.

"Bij de inrichting is gekozen voor warme, tijdloze en neutrale tinten", laat de gemeente weten. "Maar uiteindelijk zijn het de mensen die in het dorpshuis zullen vertoeven die kleur aan het gebouw geven."
Met de contouren van de gebruikersruimten en de sporthal goed zichtbaar, konden de collegeleden zich hier al een levendige voorstelling van maken.

|Doorsturen

Uw reactie


Arenalokaal in beeld

Laatste nieuws



Vacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties