Zeeland

Straatnaambordje onthuld

Classic Motorrace Zeeland herdenkt Jan van den Elzen

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

ZEELAND - De organisatie van de Classic Motorrace Zeeland heeft zaterdag 10 augustus haar onlangs overleden motorvriend Jan van den Elzen herdacht met de onthulling van een straatnaambordje. "Jan was jarenlang een grote inspirator en organisator van de Classic Motorrace in Zeeland. Ook vele andere evenementen mochten gebruikmaken van Jan zijn werklust en organisatievermogen."

Om Jan van den Elzen niet te vergeten werd zaterdag voorafgaand aan de race in het bijzijn van zijn familie en vrienden een straatnaambord onthuld. Bocht nummer 3 heet voortaan de 'Jan van den Elzen-bocht', laat de organisatie van de Classic Motorrace weten. "Jan is veel en veel te vroeg van ons heen gegaan, maar er is nu toch een stukje circuit naar hem vernoemd. Wat ons betreft het mooiste stukje circuit ter wereld. En volgens zijn zoon Jarno helemaal perfect omdat het een linkse bocht betreft. Dat waren Jans favoriete bochten."

De races op zondag zijn volgens de organisatie perfect verlopen. "Tijdens een stralend zonnige dag hebben vele toeschouwers en coureurs genoten van een prachtige racedag. De omroeper kon zelfs al diverse keren inhaalacties melden in de Jan van den Elzen-bocht.”

 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties