Zeeland

Carnavalsprogramma voor jong en oud bij café-zaal 't Oventje

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

OVENTJE - Tinus en Trees Verstraten van café-zaal 't Oventje zijn klaar voor carnaval. Ze hebben een leuk programma samengesteld voor jong en oud. De opwarmer is zondag 3 maart vanaf 16 uur voor iedereen die terugkomt van het kijken van de optocht.

Zotte Maandag start om 11.11 uur met de Zéllandse lunch. Kom gezellig samen eten en feesten met Prins Bram en zijn gevolg, de Raad van 11 en enkele oud-prinsen. Je dient je hiervoor wel op te geven. Vanaf 14.14 uur is het thema Foute Maandag. DJ Jos zorgt voor veel lol en gein tijdens het karaokefeest. Maak je op voor samen zingen en springen. Zeker voor kinderen, want speciaal voor hen is er een eigen speelhoek met springkussen en goochelaar. Voor de inwendige mens is er vanaf 17.17 uur een smakelijk stampottenbuffet. Ook ontbreekt de frietkraam niet. Kinderen kunnen heerlijk smullen met hun snoepkaart.
Dinsdag 5 maart is de SuperSmouskesMatinee met onder meer een bezoek van Jeugdprins Freek en Jeugdprinses Marte. Adjudant Tijn, narrin Lotte, de rest van het gevolg en de Huppelsmouskes komen ook mee. Iedereen is vanaf 14 uur welkom bij 't Oventje. Ook deze dag verzorgt feest-DJ Jos de muziek. Gezelligheid gegarandeerd.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties