Zeeland

Carnaval voor oud én jong bij café-zaal 't Oventje

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

OVENTJE - Tinus en Trees Verstraten van café-zaal 't Oventje zijn klaar voor carnaval. Ze hebben een leuk programma samengesteld voor jong en oud. De opwarmer is zondag 23 februari vanaf 16 uur voor iedereen die terugkomt van het kijken van de optocht. DJ Jos zorgt voor de muziek en de kinderen kunnen zich vermaken op het springkussen.

Zotte Maandag start 24 februari om 11.11 uur met de Zéllandse lunch. Kom gezellig samen eten en feesten. Je dient je hiervoor wel op te geven. Er staat een gastoptreden op de agenda. Vanaf 14.14 uur is het thema Foute Maandag. DJ Jos zorgt voor veel lol en gein. Maak je op voor samen zingen en springen. Er staat een bezoek van Prins Joost d'n Derde, Prinses Jenna, Adjudant Roy en hun gevolg op het programma. Voor jongere carnavalsvierders is er een kinderfestijn met goochelaar. Voor de inwendige mens is er vanaf 17.17 uur een smakelijk stampottenbuffet. Kinderen kunnen heerlijk smullen met hun snoepkaart.

SuperSmouskesMatinee
Dinsdag 25 februari is de SuperSmouskesMatinee met onder meer een bezoek van Jeugdprins Jesse en Jeugdprinses Nienke. Adjudante Mijntje, nar Rafke, de rest van het gevolg en de Huppelsmouskes komen ook mee. Iedereen is vanaf 14 uur welkom bij 't Oventje. Ook deze dag verzorgt feest-DJ Jos de muziek. Gezelligheid gegarandeerd. Om het feest compleet te maken is er een springkussen, een ballontovenaar én een goochelaar.

Het is veilig te stellen dat jong en oud zich tijdens carnaval prima kan vermaken bij 't Oventje. Tinus en Trees zorgen dat niemand iets tekort komt. Iedereen voelt zich thuis bij de horecagelegenheid. Dat is met carnaval niet anders. De kroeg is te vinden aan het Voor-Oventje 32.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties

DigikrantOok hier adverteren?

WeerLuister live naar L-FM


 

Agenda

 


Uw agendapunt hier?