Zeeland

Boer Gerard uit Zeeland doet mee met Boer Zoekt Door

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

ZEELAND - Gerard van Dongen (51) uit Zeeland deed in 2007 mee aan het derde seizoen van Boer Zoekt Vrouw. Hoewel hij destijds een vriendin overhield aan de immens populaire tv-serie, bleek die relatie geen lang leven beschoren. De varkenshouder is ruim tien jaar later nog steeds op zoek naar zijn ware liefde. Daarom doet hij mee aan het online vervolgprogramma Boer Zoekt Verder.

Boer Gerard zoekt een vrouw die gelijk is aan hem en een beetje tegenstand kan bieden. "Ze moet niet te timide zijn", zegt hij in zijn voorstelvideo. "Ik val op langere vrouwen, ben ik achtergekomen. Het liefst met donkere haren." Maar je mag ook zeker schrijven als je niet zo lang bent en geen donker haar hebt. Naast het runnen van een varkensbedrijf is Gerard sinds kort ook druk met zijn hondenfokkerij, waar hij maar geen genoeg van kan krijgen.

In 2007 ontving Gerard 53 brieven van geïnteresseerde vrouwen. Nu heeft hij op de website www.boerzoektverder.nl een nieuwe oproep geplaatst. Daar verkeert hij in het gezelschap van collega's Willem, Driek, Jan, Janko, Klaas en Maurits. Allemaal oude bekenden van het programma en allemaal op zoek naar de liefde van hun leven.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuws


Vacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties