Zeeland

Boekpresentatie Maarten van den Elzen: Zwarte Valk deel 1 en 2

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

ZEELAND - Zeelander Maarten van den Elzen presenteert donderdagavond 24 oktober met een lezing zijn boeken Zwarte Valk deel 1 en 2 in de bibliotheek in Zeeland. De presentatie begint om 20 uur en is gratis toegankelijk. Graag vooraf aanmelden in bibliotheek Zeeland of zch@nobb.nl of 0486-451244.

Maarten, zijn auteursnaam is Marinus, heeft gedurende twintig jaar als inlichtingenofficier voor Defensie operationele werkzaamheden verricht in de Balkan, Midden-Oosten, Azië en Afghanistan. Zijn bevindingen en ervaringen heeft hij verwerkt in de spionageroman ‘Zwarte Valk’. Een trilogie waarin hij de jongelingen Mark en Jill uit Nederland en Yasir uit Afghanistan volgt. In deel twee komen de drie personen bij toeval samen wat zal leiden tot een heimelijke operatie in Iran. Een verhaal dat op dit moment zou kunnen plaatsvinden.
Marinus probeert met deze roman de werkzaamheden van een inlichtingendienst transparanter te maken en laat zien waartoe opvoeding, indoctrinatie en manipulatie kan leiden.

Deel 3 zal leiden tot verdere zoektochten, ontknopingen en afrekeningen.
Tijdens deze anderhalf uur durende lezing zal hij toelichten waarom hij deze trilogie heeft geschreven. 

 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties