Zeeland

Bijna weer dineren op terras bij D'n Brouwer Zeeland

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

ZEELAND - De nieuwe versoepelingen per woensdag 19 mei bieden herberg D'n Brouwer in Zeeland extra mogelijkheden om gasten te ontvangen. Het terras aan de Kerkstraat is vanaf dan elke dag open tot 20 uur. Je kunt er terecht voor een lunch, een borrel en eindelijk ook weer een diner. Binnen de geldende richtlijnen is er ruimte voor vijftig personen. Reserveer dus snel jouw plekje. Dat kan telefonisch of ter plekke.

Sinds de heropening van de terrassen op woensdag 28 april wisten al veel mensen de weg naar D'n Brouwer te vinden. De bezoekers waren blij dat ze eindelijk weer op het terras mochten zitten. Ze genoten van een hapje en een drankje, zoals koffie met iets lekkers, een biertje met bitterballen of een smakelijke lunch. Vanaf komende week is het ook mogelijk om weer te dineren op het terras bij de Zeelandse horecazaak.

Uit eten
Toen in oktober bekend werd dat de horeca opnieuw de deuren moest sluiten, heeft D'n Brouwer de focus gelegd op afhaal- en bezorgmaaltijden. Met groot succes, want veel mensen maakten er gebruik van. Onder meer de carpaccio- en spareribsweekenden waren erg populair. Nu er weer gasten welkom zijn op het terras stopt D'n Brouwer met het bezorgen van maaltijden. Afhalen tussen 16 en 20 uur is nog steeds mogelijk. Bestellen kan alleen telefonisch: 0486-450886. En vanaf 19 mei kun je dus ook een plekje reserveren om te dineren op het terras, waar je onder meer kunt genieten van gerechten als saté ayam, mixed grill, varkenshaas, meatlover burger en nog veel meer. Kies ook nog een voor- en nagerecht en maak het af met een broodplankje. De vaste ingrediënten sfeer en smaak zijn na al die tijd nog steeds aanwezig.

Tokkenspel
Het Tokkenspel heeft het afgelopen jaar een ware opmars gemaakt. De avonden thuis werden er voor velen net iets leuker door. Het nieuwe gezelschapsspel is een combinatie van mens-erger-je-niet en klaverjassen. Je speelt Tokken in teams van twee personen met als doel je pionnen zo snel mogelijk op de goede plek te krijgen. Hiervoor gebruik je een kaartspel. Elke kaart heeft een eigen betekenis met veel mogelijkheden, waardoor elk potje anders is. Het spannende en dynamische spel biedt veel speelplezier. Herberg D'n Brouwer heeft besloten het Tokkenspel naar de kroeg, of in dit geval het terras, te halen. Zaterdag 29 mei is er een try-outavond om te kijken hoe het spel ontvangen en of het mogelijk is er in het najaar een hele competitie van te maken. Aanmelden kan via www.herbergdenbrouwer.nl/tokkenspel

Reserveren
Meer informatie over het menu, de activiteiten en de mogelijkheden vind je op www.herbergdenbrouwer.nl. De horecagelegenheid is gevestigd aan de Kerkstraat 62a in Zeeland. Een afhaalmaaltijd bestellen of reserveren voor het terras kan telefonisch via 0486-450886.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties