Zeeland

Tijdelijke locatie opent 1 april

Bieb Zeeland verhuist naar nieuwe plek

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

ZEELAND - Bibliotheek Zeeland gaat verhuizen. Tot 15 maart kunnen boeken en andere materialen nog geleend worden op de vertrouwde locatie aan de Kerkstraat. Daarna sluit de bieb ruim twee weken voor de verhuizing naar de tijdelijke locatie in gemeenschapshuis De Garf aan de Kerkstraat 35F. Daar openen donderdag 1 april de deuren. In de tussentijd kun je gewoon terecht in de bibliotheken in Schaijk en Uden. "Kom allemaal nog zoveel mogelijk boeken lenen tot 15 maart, dat scheelt weer verhuizen!"

Bibliotheekleden kunnen vanuit huis in de online catalogus van de bibliotheek boeken en andere materialen reserveren. Zodra het boek voor je klaar staat, ontvang je bericht. Daarna kom je het boek ophalen bij het afhaalpunt van de bieb. Ook kun je tijdens de lockdown een verrassingstas lenen. Dit is een tas vol met boeken die de bibliothecaris voor jou heeft uitgekozen uit de rijke collectie. Je kunt kiezen uit de genres romantisch, literatuur, spannend en waargebeurd.

Inleveren
In de weken van de lockdown is er een boetevrije periode van kracht. Hetzelfde geldt voor de weken dat de bibliotheek in Zeeland volledig gesloten is in verband met de verhuizing.

|Doorsturen

Uw reactie


Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties