Zeeland

Bibliotheek Zeeland verhuisd naar De Garf (+VIDEO)

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

ZEELAND - De bibliotheek Zeeland is verhuisd naar een tijdelijke locatie in dorpshuis De Garf. Burgemeester Marnix Bakermans opende de nieuwe locatie op 1 april. (Video: Web-tv Schaijk)


Om de opening extra feestelijk te maken krijgen vaste leners bij hun bezoek aan de 'nieuwe bieb' een cadeaukaart. Met deze cadeaukaart kan een buurvrouw, vriend of familielid verrast worden. Die kan dan eenmalig 4 weken lang gratis een verrassingstas vol met boeken lenen. De openingstijden voor het afhalen van de boeken zijn te vinden op www.nobb.nl

De bibliotheek is nog steeds open voor het afhalen en terugbrengen van boeken.
Bibliotheekleden kunnen vanuit huis in de online catalogus van de bibliotheek boeken en andere materialen reserveren. Zodra het boek klaarstaat, ontvangt men bericht. Daarna is het boek op te halen bij het afhaalpunt van de bibliotheek. Ook kan men tijdens de lockdown een verrassingstas lenen. Dit is een tas vol met boeken die de bibliothecaris heeft uitgekozen uit de rijke collectie. Men kan kiezen uit de volgende genres: Romantisch, Literatuur, Spannend en Waargebeurd.

In de weken van de lockdown is er een boetevrije periode van kracht.

 

|Doorsturen

Uw reactie


Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties