Zeeland

Belinfante Quartet voor Muzis Landerd in Garf Zeeland

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

ZEELAND - Olivia Scheepers, Fiona Robertson, Sophie Vroegop en Pau Marquès vormen samen het Belinfante Quartet, een jong en dynamisch strijkkwartet uit Nederland. De kwartetleden hebben elkaar ontmoet tijdens hun studies in diverse landen, waaronder Engeland, Schotland, Catalonië en Nederland. Zondag 8 maart treden zij op voor Muzis Landerd. Het concert is om 12 uur in De Garf Zeeland.

Sinds het kwartet hun debuutconcert speelde in september 2016, hebben ze al op vele podia gestaan in zowel Spanje als Nederland. Ze waren onder andere te bewonderen in de kleine zaal van het Concertgebouw en muziekgebouw Frits Philips. Ook hebben ze live gespeeld op Radio 4 in het programma Opium Muziek. Ze werden geselecteerd om deel te nemen aan het Jong Talent Kamermuziek Festival op Schiermonnikoog in maart 2019.
Met als doel hun passie voor muziek te delen met een divers publiek, hebben ze zeer gevarieerde concerten gespeeld: van intieme huiskamerconcerten tot grote zalen. De vier dames spelen stukken uit het kernrepertoire met frisse energie en combineren dit met minder bekende werken die net zoveel liefde en aandacht verdienen.

Kaartjes verkrijgbaar aan de kassa of via www.muzis.nl

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsSpecials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties