Zeeland

Maatwerk mogelijk door flexibele bouwkavels

Bedrijfsvestiging op Voederheil II Zeeland

Door Gemeente Landerd

ZEELAND - Voederheil II is een ruim opgezet bedrijventerrein in Zeeland dat gelegen is aan de Peelweg. De bedrijfskavels aan de randzones zijn goed zichtbaar vanaf de Peelweg en Bergmaas. Bedrijven kunnen zich vestigen op kavels met een grootte van 1.000 tot 5.000 vierkante meter.

Bereikbaarheid
Vanaf het bedrijventerrein duurt het ongeveer 10 autominuten om de snelwegen A50 en A59 te bereiken. Het bedrijventerrein is van twee kanten te bereiken Via het bestaande bedrijventerrein en de Voederheil die vervolgens aansluit op de Bergmaas. Van hieruit ben je snel in Uden of Oss.

Bouwmogelijkheden
Het bedrijventerrein is 6,6 hectare groot en is geschikt voor bedrijven in de milieucategorie 2 tot en met 3 (groothandel, logistieke bedrijven, productie- en opslagbedrijven en dergelijke).
Volgens het bestemmingsplan mogen er gebouwen komen tot een hoogte van acht meter en mag er maximaal 80 procent van de bouwkavel bebouwd worden. Uniek is dat de bouwkavels flexibel zijn, dit houdt in dat de kavelgrenzen verschoven kunnen worden zodat er maatwerk ontstaat.

Kleinschalig
Een van de belangrijke kenmerken is dat het bedrijventerrein kleinschalig is en toch voldoende ruimte biedt aan kleinere en middelgrote bedrijven. Bedrijven zullen snel te vinden zijn op het bedrijventerrein door de logische verkaveling en de rondwegen.

Timmers Machinebouw terug in Zeeland
De eerste bouwkavel op Voederheil II is verkocht aan Timmers Machinebouw uit Oss. Het bedrijf was voorheen in Zeeland gevestigd, maar is wegens gebrek aan nieuwe bedrijfskavels in Landerd vertrokken naar Oss. Met de ontwikkeling van bedrijventerrein Voederheil II is er voldoende aanbod van bedrijfskavels om (nieuwe) bedrijven te vestigen. Landerd kan nu maatwerkkavels leveren en bedrijven naar hun wensen bedienen. Dit was een van de redenen waarom Timmers Machinebouw voor Voederheil II heeft gekozen en teruggekomen is naar Zeeland.

Voederheil II Zeeland in het kort:
* Bouwkavels op maat
* Snel bereikbaar vanuit Uden en Oss
* Grondprijs € 120,= per m2 ex BTW

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties