Zeeland

Swingende avond met de grootste hits van weleer

Back to the 60’s in Ambianz Zeeland op zaterdag 15 september

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

ZEELAND – Event- en partycenter Ambianz in Zeeland vormt zaterdag 15 september weer het decor voor Back to the 60’s. Een swingende avond met de grootste hits van weleer en spetterende live-optredens van onder meer Huub Henk & Harrie en zangeres Pearl als Janis Joplin.

Zangeres Pearl als Janis Joplin.

Zangeres Pearl, in het dagelijks leven Lisethe Lukassen, start haar muziekcarrière in 1971, wanneer ze net groot genoeg is om de sambaballen vast te houden. Samen met haar drie broers vormt ze een band genaamd De Calimero's, waarmee ze optreedt op verschillende feestjes. De jonge muziekfamilie groeit uit tot een volwassen allround band, die wordt omgedoopt tot Lukano. Met de familieband treedt Lisethe tot 2010 op als zangeres en gitariste.

Zangeres Pearl
Als zangeres Pearl bereikt Lisethe in de zomer van 2005 de finale van de tv-show ‘In de huid van...’, waarin ze het nummer Me And Bobby McGee vertolkte van de legendarische zangeres Janis Joplin. Met regelmaat kruipt Pearl in de huid van haar idool Janis Joplin, zo ook tijdens Back tot he Sixties in Ambianz. Als Janis zet ze een stuk nostalgie neer waar iedereen het warm van krijgt. Je wordt, op het moment dat Janis begint te zingen, direct teruggeworpen in de flower power-tijd, eind jaren '60. Haar krachtige, rauwe stem, mimiek en kleding geven je het gevoel dat de tijd heeft stilgestaan. Elk nummer wordt tot in detail perfect gebracht, zodanig dat menig kenner dit authentieke geluid niet kan onderscheiden van de echte Janis Joplin. Tijdens het sixtiesfeest in Ambianz wordt het optreden van zangeres Pearl uitgebreid met een geweldige Joe Cocker-gastact.

Huub Henk & Harrie
Huub Henk & Harrie storten zich vol overgave op het coveren van superhits uit de vorige eeuw. Van de oude rock-’n-roll (Bill Haley, Elvis), via de sixties (Rolling Stones, Jimi Hendrix, Beatles), via de seventies (Abba, Normaal) naar de eighties (Police, Robert Palmer). En onderweg kan werkelijk álles gebeuren: schlagers, New Wave, hardrock, smartlappen of vette blues. Roept u maar! Met de ervaren ritme-tandem Henk en Harrie vormt Huub al meer 15 jaar een geweldige muzikaal driemanschap. ‘Fasten your seatbelts’ voor een heerlijk avondje terug in de tijd met klassiekers als All Along The Watchtower, Born To Be Wild, Blue Suede Shoes, Country Roads, Great Balls Of Fire en Sweet Home Alabama.

Tickets
Back to the 60's in Ambianz Zeeland, zaterdag 15 september van 20.30 tot 01.30 uur. Tickets kosten 10 euro en zijn te bestellen via www.ambianz.nl of op de avond zelf te koop aan de deur.

Huub Henk en Harrie.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties