Zeeland

Avond4daagse Zeeland in aantocht

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

ZEELAND - De jaarlijkse Avond4daagse in Zeeland vindt plaats van dinsdag 14 tot en met vrijdag 17 mei. Iedereen kan mee lopen: individueel of in groepsverband. Elke dag zijn er routes uitgezet in Zeeland en omgeving van vijf, tien en vijftien kilometer. Vorig jaar was het met ruim 650 deelnemers een echte happening in de Zeelandse straten en bospaden. Nieuw dit jaar is de route van 2,5 kilometer op woensdag en vrijdag. Deze route is speciaal uitgezet voor peuters, kleuters (tot en met groep 2) en bijzondere kinderen.

De vierde dag is zoals andere jaren een feestelijke gebeurtenis. De laatste meters naar de finish worden begeleid door gezellige muziek van een DJ. Vanaf 19.30 uur worden de wandelaars op de Damaststraat binnengehaald. De medailles worden uitgereikt bij De Vlashoeve, waar ook de prijsuitreiking voor de groepen plaatsvindt.

Veiligheid
Dit jaar is het thema veiligheid. Op drukke kruispunten en oversteekplaatsen worden de wandelaars zoals altijd begeleid door verkeersregelaars, maar je kunt ook zelf voor je eigen veiligheid zorgen. Loop bijvoorbeeld altijd op de stoep en aan de juiste kant van de weg en volg de aanwijzigen van de verkeersregelaars te allen tijde op.

Inschrijven
Je kunt je nog tot en met 12 mei online inschrijven op www.avond4daagsezeeland.nl. Bij de start ligt de ingevulde wandelkaart dan op De Vlashoeve klaar. Dit geldt ook voor groepen. Gewoon inschrijven kan natuurlijk ook nog op dinsdag 29 mei bij start- en finishplaats aan de Puttelaar in Zeeland. De wandelaars voor vijftien kilometer kunnen vanaf 17.45 uur inschrijven, waarna er tot 18 uur gestart kan worden. Het inschrijven voor de tien kilometer is vanaf 17.45 uur en de vijf en 2,5 kilometer vanaf 18 uur. De starttijden zijn respectievelijk 18.15 en 18.30 uur. Kijk voor meer info op www.avond4daagsezeeland.nl of bel naar 06-13790226.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties