Zeeland

Autoservice Landerd: Twee expertises onder één dak

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

ZEELAND - Elektrische auto’s kunnen vanaf nu ook terecht bij Autoservice Landerd. Het bedrijf aan de Voederheil 8b in Zeeland is al decennia het vertrouwde adres voor auto’s, lichte bedrijfswagens en campers.

Speciaal voor de elektrische rijder bestaat sinds 1 september Eco Mobility Service Landerd. Dit is het bedrijf van Remco Rongen (rechts op de foto). Hij heeft jarenlange ervaring bij Tesla. Sinds de komst van deze elektrische auto in Europa, tot aan het huidige succes, heeft hij zich ontwikkeld tot specialist op het gebied van elektrisch rijden. Elektrische auto’s krijgen van Rongen dezelfde vakkundige aandacht die de rijders van brandstofvoertuigen al gewend zijn van Autoservice Landerd. Zo kan iedereen veilig de weg op.

Nieuwe uitstraling
Naast Eco Mobility Service Landerd blijft Autoservice Landerd gewoon bestaan. Wel neemt Remco Rongen het bedrijf in de toekomst over, omdat mede-eigenaar Pierre van der Burgt (links op de foto) steeds dichter bij de pensioengerechtigde leeftijd komt. Met een nieuw gezicht krijgt ook Autoservice Landerd een nieuwe uitstraling. Hierbij is qua huisstijl bewust gekozen voor eenzelfde vormgeving als Eco Mobility Service Landerd. Beide bedrijven leveren immers dezelfde service en vakkundigheid. Zo blijft Voederheil 8b hét adres voor onderhoud, reparatie en diagnose, ongeacht de voedingsbron; of dat nu brandstof of elektrisch is.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties