Zeeland

Vul de bon in en win

Arena verloot zaterdag om 22 uur mountainbike van 750 euro op Bike Festival

Door Sergio Boutkan

ZEELAND - Zeeland staat in het weekend van zaterdag 27 en zondag 28 juni volledig in het teken van de derde editie van het Bike Festival Brabant. Het evenement draait geheel om de wielersport, waarbij de Bart Brentjens 24-uursrace de rode draad vormt. Er wordt gefietst voor het goede doel: de Nederlandse Cystic Fibrosis Stichting (NCFS), die zich inzet voor mensen met taaislijmziekte. De organisatie streeft ernaar om 75 procent van de inkomsten van het Bike Festival aan dit goede doel te schenken. Arena geeft in samenwerking met de organisatie een prachtige Merida-mountainbike ter waarde van 750 euro weg tijdens Bike Festival Brabant.

De stichting Bike Festival Brabant is al een aantal maanden bezig een schitterend programma samen te stellen, met als belangrijkste speerpunten de Bart Brentjens 6- en 24-uursrace. Naast deze onderdelen wordt er voor de schooljeugd ook weer een dikkebandenrace gehouden, is er een Slow-, Space- en Vertical bike challenge en een heuse hometraincompetitie. Verder is er een wielermarkt en wordt het publiek getrakteerd op vele andere activiteiten en een keur aan entertainment. Ook de Zeelandse voormalig wereldkampioene veldrijden Daphny van den Brand geeft acte de présence.

Alle routes voeren door de bossen nabij Zeeland en zijn zeer afwisselend en vooral spectaculair. Ook een paar natuurlijke obstakels maken deel uit van het parcours. Deelname aan de 6- en 24-uurs race is mogelijk in teamverband, individueel of met bedrijven, waarbij zowel de sportieve als de recreatieve mountainbiker kan aansluiten.
De organisatie is een nauwe samenwerking tussen Rotary Schaijk-Land van Ravenstein en Bart Brentjens. Kijk voor meer info op www.bikefestivalbrabant.nl.

Win een Merida-mountainbike ter waarde van 750 euro
Arena geeft in samenwerking met de organisatie een prachtige Merida-mountainbike ter waarde van 750 euro weg tijdens Bike Festival Brabant. Wil je kans maken op deze fraaie fiets, print dan bijgaande bon uit en deponeer deze op zaterdag 27 juni in de speciale bus op het festivalterrein aan de Bergmaas-Tweehekkenweg in Zeeland. De gelukkige winnaar van de mountainbike wordt die dag om 22 uur bekendgemaakt, dus zorg dat je dan aanwezig bent om de prijs in ontvangst te nemen!

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties