Zeeland

Tiende editie Halfvastenfeesten op 24 en 25 maart in Zeeland

Aftellen naar de kick off van het festivalseizoen

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

ZEELAND – Op het terrein aan de Reekseweg/Middenpeelweg in Zeeland worden steeds meer de contouren zichtbaar van de jaarlijkse Halfvastenfeesten. Het aftellen naar het tweedaagse muziekevent, traditiegetrouw de kick off van het festivalseizoen, is nu écht begonnen. De tiende editie van de Halfvastenfeesten vindt plaats op vrijdag 24 en zaterdag 25 maart en op het affiche prijken de namen van tientallen spetterende acts. Wil jij er ook bij zijn? Bestel dan snel je tickets via www.halfvastenfeesten.nl. 

La Fuente.

Met maar liefst drie feesttenten, elk met een eigen programma, worden de Halfvastenfeesten zonder twijfel weer een groot spektakel. Ook dit jaar is de organisatie van het evenement er weer in geslaagd een programma neer te zetten dat klinkt als een klok. Onder andere Darkraver & Outsiders, The Euro’s, Johnny 500, The Originals, Henk Dissel, Naffz & Giocatori, The Partysquad, Capital Candy, Snollebollekes, Dansado & De Feestneger, Raymon Hermans en Lowriderz komen 24 en 25 maart naar Zeeland.

La Fuente
Een van de absolute eyecatchers in de line-up is La Fuente, een grote naam in DJ-land. La Fuente draait al meer dan 10 jaar bij nationale en internationale clubs en evenementen. Zijn muziekbiografie beslaat ongeveer de hele wereld, met optredens in Vietnam, Kazachstan, Spanje, Turkije, Curaçao, België en natuurlijk de meeste clubs in Nederland. Hij heeft zijn eigen originele geluid, stijl en energievol podiumoptreden.
Alle soorten house op zijn best, dat is wat het publiek kan verwachten van La Fuente. Soulfull, altijd upbeat en uplifting, een grote nonstop hype. Hij houdt ervan om te experimenteren tussen nieuwe platen en stijlen, maar één ding is zeker: het dak gaat eraf!

The Vengaboys
De Vengaboys. Nog zo'n knaller op het Halfvastenaffiche. In het woordenboek zou bij het woord 'party' zo een plaatje van The Vengaboys gezet kunnen worden. Rond de leden en de muziek van deze formatie hangt namelijk altijd een echte party-vibe. Tot nu toe heeft de band wereldwijd meer dan 10 miljoen singles en 5 miljoen exemplaren van hun eerste album verkocht. Daarmee zijn ze een van de populairste Nederlandse popgroepen aller tijden. Boom, boom, boom, boom! en We're going to Ibiza werden nummer één-hits. Niet alleen in Nederland, maar ook in popwalhalla Engeland.

De Halfvastenfeesten worden gehouden in het dorp Zeeland. De tiende editie van het festival is bijna geheel overdekt. Het evenemententerrein bevindt zich net buiten de dorpskern aan de Reekseweg/Middenpeelweg. Het terrein gaat op vrijdag 24 en zaterdag 25 maart om 19 uur open. De optredens duren beide avonden tot 01 uur. Minimum leeftijd is 16 jaar (legitimatie verplicht).

Tickets
De verkoop van tickets voor de Halfvastenfeesten is in volle gang, dus wees er op tijd bij! Losse tickets voor de vrijdag- of zaterdagavond kosten 25 euro. Voor een combi-ticket voor beide festivaldagen betaal je 35 euro. Nadere informatie over de kaartverkoop en voorverkoopadressen is te vinden op www.halfvastenfeesten.nl. Volg het festival op ook Twitter (@halfvasten), Facebook en Instagram. Of kijk eens op het YouTube-kanaal.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuws

112-meldingen


Vacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties

Dagboek Diala en Enas