Zeeland

Elfde editie Halfvastenfeesten op 9 en 10 maart in Zeeland

Aftellen naar de opening van het festivalseizoen

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

ZEELAND – Op het terrein aan de Reekseweg/Middenpeelweg in Zeeland zijn inmiddels duidelijk de contouren zichtbaar van de jaarlijkse Halfvastenfeesten. Het aftellen naar het tweedaagse muziekevent, traditiegetrouw dé kick-off van het festivalseizoen, is nu écht begonnen. De elfde editie van de Halfvastenfeesten vindt plaats op vrijdag 9 en zaterdag 10 maart en op het affiche prijken de namen van tientallen spetterende acts. Wil jij er ook bij zijn? Bestel dan snel je tickets via www.halfvastenfeesten.nl, want de kaarten vliegen de deur uit.

De opbouw van het Halfvastenterrein is in volle gang.

Het programma is inmiddels helemaal compleet en biedt voor ieder wat wils. Op het affiche prijken de namen van tientallen spetterende acts. De organisatie van het evenement is erin geslaagd een programma neer te zetten dat gevarieerder is dan ooit. Onder anderen de immens populaire André Hazes en hardstyle-grootheid Ran-D komen naar Zeeland.

Maar dat is nog lang niet alles. De line-up bevat ook klinkende namen als René Schuurmans, John West, Dyna, Johnny 500, Freddy Moreira, Raymon Hermans, Stef Ekkel, Ransom, The Allstarz, Het Feestteam, Puinhoop Kollektiv, Sjieke Bazen, Lijn 7 en Fragment.

Tickets
De verkoop van tickets voor de Halfvastenfeesten loopt als een trein, dus wees er op tijd bij! Losse tickets voor de vrijdag- of zaterdagavond kosten 25 euro. Voor een combi-ticket voor beide festivaldagen betaal je 35 euro. Nadere informatie over de kaartverkoop en voorverkoopadressen is te vinden op www.halfvastenfeesten.nl. Volg het festival op ook Twitter (@halfvasten), Facebook en Instagram. Of kijk eens op het YouTube-kanaal.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuws


Vacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties