Zeeland

Twaalfde editie Halfvastenfeesten op 5 en 6 april in Zeeland

Aftellen naar de kick-off van het festivalseizoen

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

ZEELAND - Op het terrein aan de Reekseweg/Middenpeelweg in Zeeland worden de eerste contouren zichtbaar van de jaarlijkse Halfvastenfeesten. Het aftellen naar het tweedaagse muziekevent, traditiegetrouw de kick-off van het festivalseizoen, kan nu beginnen. De twaalfde editie van de Halfvastenfeesten vindt plaats op vrijdag 5 en zaterdag 6 april en op het affiche prijken de namen van tientallen spetterende acts. Wil jij er ook bij zijn? Bestel dan je tickets via www.halfvastenfeesten.nl.

Zoals altijd is de organisatie van het evenement er weer in geslaagd een programma neer te zetten dat klinkt als een klok. Onder anderen Django Wagner, Baby Blue, Snollebollekes, Wolter Kroes, Freddy Moreira, Dave Roelvink, Proost, Zanger Kafke, Q-Music Het Foute Uur, Danzany & De Feestneger, Jack Chiraq, Frequencerz en John West komen 5 en 6 april naar Zeeland. Als klap op de vuurpijl verloot weekblad Arena volgende week in samenwerking met de Halfvastenfeesten een aantal meet & greets met een paar acts die dan optreden.
Wie met alle regen van de laatste dagen bang is voor natte voeten, hoeft zich geen zorgen te maken. Het duurt nog eventjes voordat het festival daadwerkelijk losbarst. In de periode kan het water mooi wegtrekken. De drainage draait op volle toeren om ervoor te zorgen dat alle muziekliefhebbers in het eerste weekend van april kunnen genieten van hun favoriete acts en dj's.

Kaartverkoop
Een kaartje voor vrijdag 5 april of zaterdag 6 april kost in de voorverkoop 26 euro. Wil je beide dagen gaan? Haal dan een combiticket voor 36 euro. Meer informatie over het programma en de verkoopadressen vind je op www.halfvastenfeesten.nl.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties