Zeeland

Maandag 8 tot en met vrijdag 19 november

Afsluiting Bergmaas Zeeland vanwege onderhoudswerkzaamheden

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

ZEELAND - Op de Bergmaas in Zeeland vinden vanaf maandag 8 tot en met vrijdag 19 november onderhoudswerkzaamheden plaats. Gedurende deze periode is de weg afgesloten voor het doorgaand verkeer. Het gaat om het traject vanaf de kruising in Uden met de Industrielaan tot aan de rotonde met de Peelweg (N277) in Zeeland. De rotonde Bergmaas-Udenseweg-Straatsven blijft voor de verkeersbewegingen in de richtingen Udenseweg en Straatsven bereikbaar.

De bestaande asfaltdeklaag en de tussenlaag van de Bergmaas wordt vervangen. BAM Infra Regionaal Helmond start met het verwijderen van de bestaande asfaltlagen en vervolgens worden waar nodig diepere reparatievakken gemaakt. Daarna wordt er een nieuwe asfalttussenlaag en deklaag aangebracht met aansluitend de belijning en markering.
Het totale wegdeel wordt in twee fasen geknipt en uitgevoerd. Wegvak 1 is vanaf Industrielaan in Uden tot aan rotonde Bergmaas-Voederheil. Hier vinden de werkzaamheden plaats vanaf 8 tot en met 19 november. Wegvak 2 is vanaf de rotonde Bergmaas-Voederheil tot aan rotonde Bergmaas-Peelweg (N277). De werkzaamheden in dit wegvak (inclusief de rotonde) vinden plaats vanaf 15 tot en met 19 november.

Omleidingen
Gedurende de uitvoering is de Bergmaas voor het doorgaande verkeer gestremd. Er wordt een omleidingsroute aangegeven. Bushaltes komen te vervallen. Een week voor aanvang is meer informatie over alternatieve routes te vinden op www.arriva.nl. Voor alle werkzaamheden geldt dat weersomstandigheden en onvoorziene zaken kunnen leiden tot wijzigingen in de planning.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties