Zeeland

Maarten de Gans gewapend met akoestische gitaar

Acting The Maggot Solo bij D'n Brouwer

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

ZEELAND - Maarten de Gans, zanger en gitarist van Acting The Maggot, is zondag 26 juli solo te bewonderen op het terras van Herberg D'n Brouwer in Zeeland. Het akoestische live optreden maakt onderdeel uit van De Zeelandse Zomer, een boordevol programma op het overdekte terras van het café aan de Kerkstraat. Publiek is vanaf 14 uur welkom. De Gans start rond 16 uur.

De Gans speelde al enkele malen eerder in het café van D'n Brouwer. De vraag om terug te keren was groot vanuit het publiek. Naast bekende popliedjes brengt de zanger een zeer groot deel van het Ierse repertoire van Acting The Maggot ten gehore. Denk hierbij onder meer aan de bekendste muziek van bands als The Dubliners, The Pogues en Flogging Molly. Van ballads als The Town I Loved so Well en Fields of Athenry tot feestliedjes als The Wild Rover en Drunken Lullabies.

Thuiskomen
"Spelen bij D'n Brouwer is eigenlijk een beetje thuiskomen", vertelt Maarten. "Ik ben opgegroeid in Uden en in de weekenden was ik regelmatig te vinden in de kroegen in Zeeland. Dat was het uitgaansgebied van de jeugd. Met een hele stoet fietsen we naar De Bonte Os, het hardrockcafé en natuurlijk Kobus. En een heel enkele keer ook in De Morgenzon. Ik kwam er graag en kom er graag weer terug!"

Acting The Maggot
De Ierse feestband Acting The Maggot staat sinds enkele jaren op de grotere podia van Nederland en was al bij menig festival te zien en te horen. De band vierde al menig succes in China en komt regelmatig naar voren in de Ierse media met hun muziek. Ook verschenen ze al meerdere malen op videoblog Dumpert. 

Datum en tijdstip
Zondag 26 juli komt Maarten dus enkel gewapend met een akoestische gitaar naar het terras. Het optreden Acting The Maggot Solo start rond 16 uur. Dit gebeurt volgens het principe Plug & Pay. Dat betekent dat je zelf bepaalt hoeveel het optreden jou waard is. Na afloop komt de pet rond waarin je jouw bijdrage kunt doen.

 

|Doorsturen

Uw reactie


Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties