Zeeland

Achttien nieuwbouwwoningen in plan Langenboomseweg Zeeland

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

ZEELAND – Op de voormalige locatie van de champignonkwekerij aan de Langenboomseweg in Zeeland (ter hoogte van de Vederdistel en Weegbree, red.) wordt door Keizersberg Vastgoed uit Milheeze een groot aantal nieuwbouwwoningen ontwikkeld. “Het ontwerpbestemmingsplan maakt het mogelijk om in totaal 18 woningen te realiseren”, licht wethouder Ben Brands (foto) toe. “Het gaat om 8 rijwoningen, 6 twee-onder-een-kap woningen en 4 vrijstaande woningen.”

Op de locatie aan de Langenboomseweg waren in 2010 al 35 woningen voorzien, weet Brands. “Dat project is destijds niet doorgezet vanwege regelgeving van de provincie. Dat had te maken met het contingentenverhaal dat toen nadrukkelijk speelde. Als college staan wij positief tegenover dit plan, temeer omdat het aanbod van woningen in dit project in lijn is met onze woonvisie.”

Het ontwerp-bestemmingsplan Woningbouw Langenboomseweg ligt tot en met 30 september voor iedereen ter inzage bij de receptie van het gemeentehuis van Landerd. Het plan kan worden ingezien tijdens de reguliere openingstijden van het gemeentehuis. Het ontwerpbestemmingsplan is ook digitaal raadpleegbaar via www.ruimtelijkeplannen.nl

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties