Zeeland

Win vrijkaarten

17 juni in Het Witte Huis Zeeland: Hart voor Muziek met Roy Donders

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

ZEELAND - Roy Donders. Jarenlang genoten velen van al zijn belevenissen samen met zijn familie, totdat de soap stopte. Liefhebbers krijgen nu de kans om te genieten van een miniconcert van Roy Donders tijdens de opnames van het populaire tv-programma Hart voor Muziek op 17 juni in Het Witte Huis in Zeeland.

Roy Donders.

Het is niet voor het eerst dat het programma te gast is op deze locatie. De afgelopen drie jaren vonden er steeds opnames plaats voor Hart voor Muziek-Polonaise, het al even populaire carnavalsprogramma op Omroep Brabant. Nu dus een 'normale' opnamedag met over de hele middag verspreid maar liefst 36 optredende artiesten. Herkenbare muziek met heel veel hits en met nieuwe, toekomstige hits.

Zo zijn de Echte Vrienden paraat. Maar ook individueel gaan Django Wagner, Frans Duijts en Peter Beense een optreden verzorgen. En natuurlijk zijn ook Ferry de Lits en DJ Fonzz van de partij. Een persoonlijke favoriet? Waarschijnlijk staat hij of zij er ook bij. Een greep uit de line-up: Willem Barth, Stef Ekkel, Jeffrey Heesen, Wesly Bronkhorst, Henk Bernard, Frank van Etten, Brian Voet Henk Dissel, Frank Verkooijen, Frank Smeekens, Marco de Hollander, Helemaal Hollands en Mike Peterson en nog vele anderen. Entreekaarten zijn verkrijgbaar via www.fp2000.nl/entreekaarten. Entreeprijs 12,50 euro.

Kaarten winnen?
Kaarten winnen? Ga naar de facebookpagina van Arenalokaal. In totaal worden 20 tickets verloot.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties