Landerd

Landerdse Pubquiz op 20 mei in actieweek Verkeersveiligheid

Win een avondje stappen met limousine en chauffeur

Door Gemeente Landerd

LANDERD - Verzamel je vrienden, familie of collega’s en doe mee aan de pubquiz! Je bent zaterdag 20 mei van harte welkom bij Herberg D’n Brouwer aan de Kerkstraat 62 in Zeeland. De quiz begint om 14 uur.

De actieweek Verkeersveiligheid van NUL verkeersdoden Brabant is dit jaar van 15 tot en met 21 mei. De hele week zijn er elke dag, door heel Brabant verkeersveiligheidsacties. Van lokale, kleinere initiatieven tot grotere acties op marktpleinen, bij supermarkten en scholen. Daarnaast poppen er dit jaar overal pubquizzen op met een knipoog naar veiligheid en verkeer. De pubquizzen worden in heel Brabant georganiseerd, zo ook in Landerd. Het beste team maakt kans op een avondje stappen met een limousine, inclusief chauffeur. Zo komen je veilig thuis.

Brabant gaat voor NUL verkeersdoden
In de provincie Noord-Brabant werken gemeenten, provincie, politie, Rijkswaterstaat, en ook scholen gezamenlijk aan de verkeersveiligheid, onder het motto: Brabant gaat voor NUL verkeersdoden. Samen stimuleren we Brabanders alert te zijn in het verkeer. Dat is hard nodig, want in 90% van de gevallen komt een ongeluk door menselijk gedrag; niet opletten, door rood rijden. Daar kun je dus zelf wat aan doen.

Aanmelden
Er is plaats voor 150 personen, deelname is gratis. Voor één 0.0% biertje en een hapje wordt gezorgd. Meld je team van maximaal 6 personen aan vóór 15 mei via: patrick.vanboekel@landerd.nl

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuws

112-meldingen


Vacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties