Landerd

Wethouder Moritz Böhmer bezoekt Q-Kring Landerd

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

LANDERD - Wethouder Moritz Böhmer (foto) brengt donderdag 23 augustus een bezoek aan de Q-kring Landerd. De avond vindt plaats in ontmoetingspunt Onder de Linde van de zorgcoöperatie Schaijk, gelegen aan 't Hofke 2 (zij-ingang oude Rabobank). Aanvang is om 19 uur. Als je interesse hebt en geen vaste bezoeker bent, meld je dan even aan bij Marijke van den Berg via 0486-452917. Toegang en koffie zijn gratis.

De Q-kring Landerd is in 2017 van start gegaan als een ontmoetingsplek voor lotgenoten, te weten Q-koortsslachtoffers en hun partner. In het begin ondersteund door de stichting Question en Q-support staat de Q-kring nu op eigen benen met ondersteuning op afstand door de twee stichtingen.

Hoofdactiviteit van de Q-kring is een zeswekelijkse ontmoetingsavond waar ervaringen worden uitgewisseld, kennis wordt gedeeld en nieuwe ontwikkelingen worden besproken. Ook is er ruimte voor ontspanning tijdens of buiten de bijeenkomsten. Een initiatief vanuit de Q-kring is de wekelijkse wandelgroep die op diverse plaatsen in Landerd wandelt, waarbij elke wandeling wordt afgesloten met een koffie-uurtje bij een van de leden.

De Q-kring hecht erg aan een goed contact met de lokale bestuurders, reden waarom eerst wethouder Jonkergouw en nu wethouder Böhmer zijn uitgenodigd om hun licht te laten schijnen over de Q-koortsproblematiek en de impact daarvan op hun beleid. De aanwezigen krijgen de mogelijkheid om vragen te stellen.

 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties