Landerd

Nieuwe partij voor gemeente Maashorst

Voor De Dorpen ziet levenslicht

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

LANDERD/UDEN - In aanloop naar de verkiezingen voor de gemeente Maashorst is er een nieuwe politieke partij geboren: Voor De Dorpen. De oprichtingsvergadering vond donderdag 15 juli plaats. Voor De Dorpen wil zich inzetten voor alle dorpen in de gemeente Maashorst, die vanaf 1 januari 2022 de dorpen Odiliapeel, Reek, Schaijk, Uden, Volkel en Zeeland bevat. Het doel van de partij is dat alle inwoners prettig en met trots in de nieuwe gemeente wonen. Het motto luidt: doe mee, voor de dorpen!

Voor De Dorpen herbergt een mix van jonge, enthousiaste en politiek ervaren mensen uit Landerd. In de gelederen vind je onder anderen de raadsleden Ron Muller en Harold van den Broek, maar ook Ben Maathuis, Davy van der Ven, Gerhard Benneker en Arjan Lemmers. De partij omarmt de toekomst in de nieuwe gemeente. "Wij zetten ons in voor een leefbare gemeente waar het goed wonen, werken en verblijven is voor iedereen", laat het beoogde bestuur weten. "Dat willen wij bereiken door een krachtige partij te zijn, die altijd een uitgestoken hand heeft in de richting van burgers, organisaties uit de samenleving en andere politieke partijen. Wij geloven in een positieve grondhouding. Daarbij houden we altijd de eigenheid van de dorpen voor ogen."

Gemeenteraadsverkiezingen
Voor De Dorpen doet woensdag 24 november mee aan de gemeenteraadsverkiezingen. Daarvoor zijn de voorbereidingen al in volle gang. Er is volop ruimte voor inwoners uit alle dorpen van de gemeente Maashorst om mee te denken en om mee te doen. Zij zijn van harte uitgenodigd en kunnen contact opnemen via de website www.voordedorpen.nl

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties