Landerd

Vier verenigingen uit Landerd doen mee aan Grote Clubactie

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

LANDERD - Vier verenigingen uit Landerd nemen vanaf 14 september, net als ruim 5.000 andere verenigingen, deel aan de Grote Clubactie. Hun clubleden gaan op pad om loten te verkopen voor hun club. Dit doen ze niet zonder reden. De extra financiën zijn vaak hard nodig, voor bijvoorbeeld de aanschaf van nieuwe materialen of de organisatie van een activiteit.

Van elk verkocht lot van 3 euro gaat maar 2,40 (80%) direct naar de clubkas. Dit geld wordt besteed aan uiteenlopende clubdoelen, zoals de aanschaf van nieuwe tenues of voor het opknappen van het clubhuis. Lotenverkoop gaat veelal via verkoopboekjes met eenmalige machtigingen. Voor alle verenigingen breidt de Grote Clubactie dit jaar uit met nieuwe verkoop- en communicatiemiddelen zoals het niet-thuiskaartje. Hierop staat een QR-code waarmee online loten gekocht kunnen worden. Online wordt steeds gebruiksvriendelijker, makkelijker en sneller. Hiermee spelen zij in op de huidige tijd: meer online, minder inzet van vrijwilligers en ontzorgen van het verenigingsleven.

Vrienden, familie en betrokkenen uit Landerd ondersteunen direct met deze actie een club én zij maken kans op één van de 32.000 prijzen uit de Grote Clubactie loterij, waaronder de hoofdprijs van 100.000 euro.

Dit jaar doen in gemeente Landerd de volgende clubs mee: Schaijk: Badmintonvereniging De Klapper en DAW Schaijk; Reek: Muziekvereniging Semper Crescendo; Zeeland: VC DETAC.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Meest gelezen

Laatste reacties