Landerd

28 nieuwe coronadoden; 39 Landerdse en 21 Graafse patiënten opgenomen (geweest) in ziekenhuis (update 80)

Door Sergio Boutkan

GRAVE/LANDERD - Sinds gisteren zijn 28 patiënten in Nederland overleden aan de gevolgen van het coronavirus, zo meldt het RIVM vrijdagmiddag. Daarmee komt het totale aantal doden op 5.931. Er zijn 176 nieuwe besmettingen vastgesteld door het RIVM. Het totale aantal geteste besmettingsgevallen is nu 46.126. Onder hen zijn 11.722 mensen (van wie 39 uit de gemeente Landerd en 21 uit de gemeente Grave) die in het ziekenhuis opgenomen zijn (geweest). In totaal zijn in de gemeente Landerd inmiddels 21 mensen overleden aan corona, in de gemeente Grave zijn dat er 12.

"Vandaag zijn er 176 nieuwe personen gemeld die positief getest zijn op COVID-19", laat het RIVM weten.  "Er zijn 9 patiënten gemeld die vanwege COVID-19 in het ziekenhuis zijn opgenomen (geweest). Er zijn 28 personen als overleden gemeld. Deze patiënten zijn niet allemaal in de afgelopen 24 uur positief getest, in het ziekenhuis opgenomen of overleden. Sommige patiënten worden later gemeld. Daarom worden de gegevens van afgelopen dagen vaak nog aangevuld."

Omdat niet alle COVID-19 patiënten getest worden, zijn de werkelijke aantallen in Nederland hoger dan de aantallen die hier genoemd worden.

|Doorsturen

C.

2020-03-21 12:43:50

RIVM zegt thuiswerken om doden te voorkomen.

Allemaal mooi maar wij mogen van onze baas niet thuiswerken ook al is dat technisch mogelijk met computers... Puur om de centen.... We zien die beslissing over twee weken wel terug in de overlijdingsstatistieken. Ik ben benieuwd.

Hans

2020-03-21 15:41:17

Kan je heerlijk afvragen of je wel voor zo'n b(dw)aas wilt werken? Kom met je collega's op één lijn en standpunt maken! Anders gewoon ziekmelden... Komt toch niemand controleren! Sterkte...

anton coolen

2020-03-21 18:19:31

Welke idioot van een baas hebt u?

Maak zijn naam bekend.

Wat een triest verhaal. Totaal gestoord en heel ziek van geest.

Veel wijsheid. 

PS: Doen, naam bekendmaken!

anton coolen

2020-03-22 19:31:18

Gelukkig, je hebt natuurlijk nu de mogelijkheid gekregen om thuis te werken. Je baas heeft het bericht gelezen neem ik aan?

Dus je werkgever niet meer bekendmaken, denk ik. Heeft geen toegevoegde waarde. Maar wel een les voor de werkgevers die steeds zo blijven denken.

Het gaat om de gezondheid van ons allen en niet om die centen.

Allemaal veel sterkte. In Schaijk is inmiddels het noodlot hard toegeslagen. Steun elkaar.

Uw reactie


Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties