Landerd

RIVM meldt zes nieuwe coronadoden (update 103)

Door Sergio Boutkan

GRAVE/LANDERD - Het RIVM meldt dinsdagmiddag zes nieuwe doden als gevolg van het coronavirus. Het totaalaantal bij het RIVM gemelde coronadoden stijgt daarmee naar 6.113. Er zijn 57 nieuwe besmettingen vastgesteld door het RIVM. Het totale aantal geteste besmettingsgevallen is nu 50.273. Onder hen zijn 11.877 mensen (van wie 39 uit de gemeente Landerd en 21 uit de gemeente Grave) die in het ziekenhuis opgenomen zijn (geweest). In totaal zijn in de gemeente Landerd inmiddels 21 mensen overleden aan corona, in de gemeente Grave zijn dat er 12.

"Vandaag zijn er 57 nieuwe personen gemeld die positief getest zijn op COVID-19", laat het RIVM weten.  "Er zijn 3 patiënten gemeld die vanwege COVID-19 in het ziekenhuis zijn opgenomen (geweest). Er zijn 6 personen als overleden gemeld. Deze patiënten zijn niet allemaal in de afgelopen 24 uur positief getest, in het ziekenhuis opgenomen of overleden. Sommige patiënten worden later gemeld. Daarom worden de gegevens van afgelopen dagen vaak nog aangevuld."

Sinds 1 juni kan iedereen met klachten zich laten testen. Omdat het aannemelijk is dat niet alle mensen met COVID-19 zich laten testen, zullen de werkelijke aantallen in Nederland waarschijnlijk hoger zijn dan de aantallen die hier genoemd worden.

|Doorsturen

C.

2020-03-21 12:43:50

RIVM zegt thuiswerken om doden te voorkomen.

Allemaal mooi maar wij mogen van onze baas niet thuiswerken ook al is dat technisch mogelijk met computers... Puur om de centen.... We zien die beslissing over twee weken wel terug in de overlijdingsstatistieken. Ik ben benieuwd.

Hans

2020-03-21 15:41:17

Kan je heerlijk afvragen of je wel voor zo'n b(dw)aas wilt werken? Kom met je collega's op één lijn en standpunt maken! Anders gewoon ziekmelden... Komt toch niemand controleren! Sterkte...

anton coolen

2020-03-21 18:19:31

Welke idioot van een baas hebt u?

Maak zijn naam bekend.

Wat een triest verhaal. Totaal gestoord en heel ziek van geest.

Veel wijsheid. 

PS: Doen, naam bekendmaken!

anton coolen

2020-03-22 19:31:18

Gelukkig, je hebt natuurlijk nu de mogelijkheid gekregen om thuis te werken. Je baas heeft het bericht gelezen neem ik aan?

Dus je werkgever niet meer bekendmaken, denk ik. Heeft geen toegevoegde waarde. Maar wel een les voor de werkgevers die steeds zo blijven denken.

Het gaat om de gezondheid van ons allen en niet om die centen.

Allemaal veel sterkte. In Schaijk is inmiddels het noodlot hard toegeslagen. Steun elkaar.

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties