Landerd

Groene Vakwinkel verbreedt assortiment

Van der Burgt in Zeeland neemt deel voorraad Bouwklus Schaijk over

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

ZEELAND/SCHAIJK - Van der Burgt Uw Groene Vakwinkel in Zeeland heeft een deel van de voorraad overgenomen van doe-het-zelfzaak De Bouwklus in Schaijk. De winkel van John van der Burgt aan de Kerkstraat verbreedt daarmee haar assortiment gereedschap, ijzerwaren, elektra- en loodgietersmaterialen, verf, lijmen en kitten. Paul Graste van De Bouwklus maakte onlangs bekend dat hij de deuren van zijn winkel in Schaijk na tien jaar gaat sluiten.

"Ik ben heel blij met deze aanvulling op onze winkel", vertelt John van der Burgt, die benadrukt dat niet alle spullen van de Bouwklus één-op-één overgaan. "Wij worden in de nieuwe situatie geen volledige bouwmarkt. Zaken zoals hout en groffe bouwmaterialen gaan wij niet verkopen, daar hebben we simpelweg de ruimte niet voor. Wel wordt een deel van ons bestaande assortiment een stuk verbreed."
John verwacht nog enkele weken nodig te hebben voordat alle spullen vanuit Schaijk naar Zeeland zijn overgebracht.

'Binnen Landerd gebleven'
Paul Graste is op zijn beurt ook een tevreden man. "Dit is een mooie oplossing voor beide partijen. Het liefst had ik mijn winkel voor Schaijk willen behouden, maar nu blijft het in ieder geval binnen de gemeente Landerd en wordt het voortgezet door een goede en jonge ondernemer als John."

 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuws



Vacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties