Landerd

CDA-Kamerlid Inge van Dijk ook aanwezig

Themamiddag ouderenbeleid Uden op 6 november

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

UDEN - "Ouderenbeleid in Uden is om te huilen!" Met deze noodkreet riepen twee Udense inwoners, Cees van Iersel en Jan van de Ven, de gemeente onlangs op om direct aan de slag te gaan met concreet en doortastend ouderenbeleid. Aanleiding voor CDA Uden-Landerd om een themamiddag over dit onderwerp te organiseren. De bijeenkomst vindt plaats op zaterdag 6 november van 14 tot 16 uur in Ontmoetingscentrum Mellepark aan de Germenzeel 900 in Uden.

Na een korte inleiding worden aan de hand van interactief theater een drietal stellingen/vragen geformuleerd waarover de aanwezigen in groepen met elkaar in dialoog gaan. De conclusies van deze dialoog zullen mede leiden tot input voor het door het CDA beoogde raadsakkoord 2022-2026 en een initiatiefvoorstel dat het CDA in de nieuwe raad zal indienen. De middag zal worden bijgewoond door CDA Tweede Kamerlid Inge van Dijk, die de bijeenkomst ook af zal sluiten.

Inwoners van Uden en Landerd zijn van harte uitgenodigd om erbij te zijn. In verband met de organisatie vriendelijk verzoek tot aanmelding via de mail (secretaris@cdaudenlanderd.nl) of Whatsapp (06-38870560). Het CDA is bereid mensen te halen en thuis te brengen die niet in staat zijn zelfstandig naar de themamiddag te komen. Geef dit dan door bij je aanmelding.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties