Theater

Theaterspoor trekt door Reek en Schaijk

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

REEK/SCHAIJK - Het Theaterspoor is een serie theater-, muziek- en dans-voorstellingen voor jonge kinderen. En hun ouders, verzorgers, opa’s en oma’s. Het gezelschap speelt zo'n 20 voorstellingen per seizoen. Meestal op woensdag- en zondagmiddagen. Op 2 oktober komt het Theaterspoor naar Reek met de voorstelling Timtim en op 20 oktober staat de groep twee keer op de planken in Schaijk met Meneertje Meer.

Timtim is een muzikale, beeldende, theatervoorstelling over twee timmermannen. Ze bouwen veel. Ze verbouwen vaak. Hun wereld is nooit af, het kan altijd beter, mooier, anders. Vindt Tim. Vindt Willie. Maar Tim kan niet ophouden met timmeren en Willie wil de huisraad beschermen. Hun huis zucht en steunt onder de verbouwingen en… begint mee te veranderen. Zo lopen droom en werkelijkheid steeds meer door elkaar in de wonderlijke wereld van Timtim. Timtim is een stoere beeldende voorstelling met humor, timmerenergie en een snufje magie. Over twee gepassioneerde vakmannen, hun vriendschap en hun aanpassingsvermogen.
Eerder maakte Simone de Jong Eiland, Kluizelaar en WalvisJong voor dezelfde leeftijdsgroep. Komend uit de mime en het muziektheater kenmerken de voorstellingen zich door hun muzikaliteit en inventiviteit. Naast regisseur is Simone de Jong kinderboekenschrijver. Ze werkt aan het vervolg op Het geheim van meneer Hartjes (Clavis, 2016).

TimTim; woensdag 2 oktober Wapen van Reek; leeftijd: vanaf 2 jaar; aanvang: 15 uur; entree 4 euro.

Meneertje Meer
Meneertje Meer gaat over een Meneertje dat steeds meer wil en steeds meer neemt. Hij maakt uiteindelijk zelfs meer Meneertjes van zichzelf. Maar die Meneertjes willen ook meer en meer. De wereld raakt overspoeld door Meneertjes. Dan wil Meneertje Meer niets meer. Een beeldende en vrolijke voorstelling voor iedereen vanaf 3 jaar over alles willen hebben en meer dan dat. Totdat blijkt dat tevéél echt bestaat.

Meneertje Meer; zondag 20 oktober dorpshuis De Phoenix Schaijk; leeftijd: vanaf 3 jaar; aanvang 13.30 en 15.30 uur; entree 4 euro.

Kaarten zijn te reserveren via www.theaterspoor.nl

 

|Doorsturen

Uw reactie


Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties