Landerd

Speuren naar (wild)sporen

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

LANDERD - Platform Toerisme Landerd houdt zaterdag 27 oktober samen met de Wildbeheereenheid Groot Maashorst een tocht door de bossen. Onder leiding van leden van de Wildbeheereenheid wordt gezocht naar sporen van onder andere dassen, vossen, hazen en reeën. Met een beetje geluk is er een kans om tijdens de schemering oog in oog te komen staan met dit klein wild.

Reeën. (foto: Ton Heekelaar)

De leden van de Wildbeheereenheid geven tijdens de wandeltocht uitleg over klein wild, hun leefwijze en zij laten de deelnemers kennismaken met de diverse sporen die deze dieren achterlaten in de bossen. Ook vertellen zij over de taken van wildbeheereenheid. De startlocaties zijn de parkeerplaats van voetbalvereniging Festilent in Zeeland en tuincentrum Verstegen aan de Willibrordusweg 6 in Schaijk, rechts bij de ingang van het tuincentrum. De tocht start om 16 uur en duurt tot 18 uur. Deelnemers dienen uiterlijk 15.45 uur aanwezig te zijn. Stevig schoeisel en (regen)kleding die tegen een stootje kan, is aanbevolen. Na afloop is er voor iedere deelnemer een kop soep.

Deelname is gratis en geschikt voor iedereen vanaf 12 jaar. Aanmelden voor de tocht is verplicht en kan via nvdnlanderd@gmail.com. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Aanmelding kan tot woensdag 24 oktober. Vermeld bij aanmelding naam, e-mailadres, woonadres, telefoonnummer, het aantal deelnemers en de gewenste startlocatie. Platform Toerisme Landerd informeert deelnemers tijdig per e-mail bij welke startlocatie zij op 27 oktober worden verwacht. Voor meer informatie: www.vvvlanderd.nl

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties