Landerd

Sjors Sportief en Sjors Creatief weer van start in Landerd

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

LANDERD - Alle basisschoolkinderen uit de gemeente Landerd ontvangen in de eerste schoolweek weer het razend populaire Sjorsboekje uit handen van Landerd SpoRtZO, de buurtsportcoaches. Deze gids staat boordevol sportieve en creatieve activiteiten waaraan leerlingen kunnen deelnemen om kennis te maken met sport en cultuur in de gemeente. Vorig schooljaar schreven zich maar liefst 1200 kinderen in.

Op deze manier hoeven leerlingen niet direct lid te worden van een vereniging, maar maken ze op een laagdrempelige en toegankelijke manier kennis met een activiteit. Sport- en cultuurdeelname kan nooit groot genoeg zijn. Basisschoolleerlingen uit groep 1 tot en met 8 schrijven zich vanaf 29 augustus in voor activiteiten via www.sjorssportief.nl

Sportievelingen en crea-bea’s
Kinderen uit de gemeente Landerd kunnen kennismaken met meer dan 80 activiteiten zoals atletiek, badminton, dansen, lasergamen, paardrijden, turnen, scouting en tennis. Ook aan de creatievelingen is gedacht, denk hierbij aan astrologie, muziek maken, tekenen en schilderen, taartjes maken en knutselen. Kortom keus genoeg. Kinderen mogen zich voor zoveel activiteiten inschrijven als zij zelf willen. Inschrijven kan het hele schooljaar door.

Bewezen formule
Gemeente Landerd vindt het belangrijk om kinderen laagdrempelig te verbinden aan sport en cultuur. Sjors Sportief & Sjors Creatief zijn instrumenten die de gemeente Landerd hiervoor inzet. Deze formule heeft zich inmiddels in meer dan 90 gemeenten bewezen. Het geeft ieder kind de kans om zich te oriënteren op diverse takken van sport en cultuur en stimuleert kinderen uiteindelijk om structureel lid te worden. Gemeente Landerd was de eerste gemeente die van start ging met Sjors Sportief.

Meer informatie
Voor meer informatie neem alvast een kijkje op www.sjorssportief.nl. Of stuur een e-mail naar info@sjorssportief.nl

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties