Schaijk

Zorgcoöperatie Schaijk zoekt vrijwilligers

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

SCHAIJK - Zorgcoöperatie Schaijk is op zoek naar extra vrijwilligers. Er is vooral behoefte aan gastvrouwen en -heren voor ontmoetingscentrum Onder de Linde. Met extra krachten kunnen de openingstijden verruimd worden. Zo kan de zorgcoöperatie meer betekenen voor de inwoners van Schaijk. Ook zijn mensen die zich in willen zitten voor de aangeboden diensten van harte welkom.

Het ontmoetingscentrum is het kloppende hart van de zorgcoöperatie. Hier kun je komen voor een praatje, een kopje koffie of thee of een ontspannend spelletje. Het is de taak van de gastheren en -vrouwen om het de bezoekers zoveel mogelijk naar hun zin te maken. De gasten komen vaak meerdere keren per week omdat ze behoefte hebben aan gezelschap en een gezellig praatje willen maken. Lijkt dit je leuk? Loop dan eens binnen om de sfeer te proeven en kennis te maken met de bezoekers.
Zorgcoöperatie Schaijk doet nog veel meer. De organisatie heeft een actieve boodschappen- en vervoersdienst, een bezoekdienst en een klussendienst. Ook de buurtbus en de duofiets vallen onder het beheer van de zorgcoöperatie. Voor al deze diensten kunnen ze heel goed nieuwe vrijwilligers gebruiken.

Voor meer informatie kun je terecht op www.zorgcooperatieschaijk.nl. Op deze website vind je ook de openingstijden van het ontmoetingscentrum. Aanmelden als vrijwilliger kan in het ontmoetingscentrum, online of per mail: zorgcooperatieschaijk2012@gmail.com. Je vindt Onder de Linde aan Het Hofke 2a.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties