Schaijk

Zorgcoöperatie Schaijk start nieuwe jaar met leuke activiteiten

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

SCHAIJK - Zorgcoöperatie Schaijk biedt elke week leuke activiteiten aan voor mensen uit het dorp. Dit is voor iedereen toegankelijk, je hoeft geen lid te zin. Tenzij anders aangegeven vinden alle activiteiten plaats in het ontmoetingscentrum Onder de Linde aan Het Hofke 2.

De eerste activiteit van het jaar is vrijdag 4 januari. Dan kunnen belangstellenden tussen 14 en 16 uur vrijblijvend binnenlopen voor de nieuwjaarsreceptie. De middag wordt opgeluisterd door de muziek van one-man band Gertwin Vissers.

Diner en lunch
Elke tweede woensdag van de maand kan er voor 5 euro samen gekookt en gegeten worden. Zo ook op woensdag 9 januari van 16 tot 19 uur. Hiervoor kun je je telefonisch opgeven tot 4 januari bij Johann Theuerzeit via 0486-460490 of 06-21316667.
Vrijdag 25 januari kan men een gezamenlijke lunch nuttigen met tosti's of een uitsmijter. Ook is er koffie, thee en jus d'orange. De lunch is van 12 tot 13 uur en kost 2,50 euro. Opgeven kan tot 23 januari.

Voor meer informatie of aanmeldingen kun je terecht in het ontmoetingscentrum achter de Rabobank. Hier zijn gastvrouwen of gastheren aanwezig om te helpen. Of bel naar 0486-436380.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties