Schaijk

Onder de Linde te bezoeken na aanmelding

Zorgcoöperatie Schaijk opent deuren weer

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

SCHAIJK - Ontmoetingscentrum Onder de Linde van Zorgcoöperatie Schaijk is vanaf dinsdag 4 augustus weer toegankelijk voor bezoekers. Zo wordt de eerste stap gezet tegen verdere vereenzaming en het sociaal isolement waarin velen verkeren vanwege de maatregelen rondom corona. Uiteraard moeten de landelijke richtlijnen van het RIVM ook hier nageleefd worden. Het belangrijkste is dat je bij gezondheidsklachten zoals hoesten, niezen of koorts thuisblijft.

Bij binnenkomst worden bezoekers door de gastvrouwen en -heren gevraagd naar eventuele klachten. Schud geen handen, maar reinig deze bij binnenkomst. Eenmaal binnen volg je de vastgestelde looprichting en neem je met maximaal drie personen plaats aan één van de tafels. Gebruik van toiletten is niet toegestaan. In geval van hoge nood kan de gastvrouw of -heer anders besluiten. Volg altijd hun aanwijzingen op.

Iedereen welkom
Onder de Linde vind je aan Het Hofke 2 in Schaijk. Vanaf 4 augustus zijn de openingstijden van dinsdag tot en met zaterdag van 10 tot 12 uur en op zondag van 10.30 tot 12.30 uur. Op dinsdag en donderdag ook nog in de middag van 14 tot 16 uur. Iedereen is weer van harte welkom. Vooraf aanmelden is verplicht. Dit kan door te bellen met Riky den Brok op 0486-462543 of door je naam op de lijst te zetten die in het ontmoetingscentrum ligt.

|Doorsturen

Uw reactie


Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties