Schaijk

Zondag 8 maart: informatiedag natuurbegraafplaats Maashorst

Door De redactie van Arenalokaal.nl

SCHAIJK - Op zondag 8 maart houdt natuurbegraafplaats Maashorst in Schaijk een informatiedag. In dit prachtige gebied kun je een bijzonder plekje voor later reserveren. Tussen 11 en 16 uur ben je van harte welkom om kennis te maken met het mooie natuurgebied en met natuurbegraven.

"Heb je weleens nagedacht over een eigen plek in de natuur? Onder de wiegende takken van een bijzondere boom? Aan de rand van het bos of bij een ven? Een plek voor als je er ooit niet meer bent? Natuurbegraafplaats Maashorst biedt eeuwige grafrust, zonder bijkomende kosten voor grafverlenging of onderhoud; de natuur zorgt zelf voor het graf. Zo heb je het goed geregeld voor later, en komen nabestaanden in de toekomst niet voor lastige beslissingen te staan. Alle natuurbegraafplaatsen van Natuurbegraven Nederland hebben tot doel om een mooier natuurgebied te worden. Door een plekje te reserveren draag je daaraan bij. Benieuwd wat dat precies betekent? Je komt erachter op zondag 8 maart."

Wandel je mee?
Tijdens de informatiedag staan medewerkers van de natuurbegraafplaats tussen 11 en 16 uur voor je klaar om je in een open en ontspannen sfeer te inspireren, rond te leiden en uiteraard al je vragen over natuurbegraven te beantwoorden. "Naast verschillende lezingen bieden wij je de gelegenheid om in alle rust een wandeling te maken door het prachtige gebied, samen met ons of juist alleen. Wandel je mee?"

Inspirerende lezingen
De lezingen vinden plaats om 11.30 uur, 13 uur en 14.30 uur. Tijdens deze lezingen krijg je antwoord op veelgestelde vragen zoals:
• Hoe gaat het uitzoeken van een plekje in zijn werk?
• Kan een urn ook op de natuurbegraafplaats worden begraven?
• Kan er op Maashorst worden herbegraven?
• Is natuurbegraven mogelijk met mijn uitvaartverzekering?

Maashorst
Rust, ruimte. Inspiratie, troost of kracht. De natuurbegraafplaats is gelegen in een gebied dat zich met recht één van de mooiste landschappen mag noemen die Brabant rijk is. Je treft er bos afgewisseld met heide, vennen, beekjes en stuifzand. De begraafplaats omvat een stuk vrije natuur van 26 hectare. Allerlei dieren vinden er hun plek, zoals dassen, reeën, amfibieën, reptielen en vele soorten vogels. Er zijn zelfs sporen van de ijstijd te zien.

Het bezoek aan de informatiedag op natuurbegraafplaats Maashorst is geheel vrijblijvend en kosteloos. "Uiteraard staat er koffie en wat lekkers voor je klaar. Heb je naar aanleiding van de informatiedag nog vragen, dan kun je altijd bij een van ons terecht. Wij staan je graag te woord."

Nieuwsgierig en wil je graag kennismaken, maar ben je verhinderd op 8 maart? Maak gerust een afspraak voor een vrijblijvende ontmoeting. Je bent zeven dagen per week welkom op natuurbegraafplaats Maashorst. Het natuurgebied is tussen zonsopkomst en zonsondergang altijd vrij toegankelijk voor iedereen.

Natuurbegraafplaats Maashorst is gelegen aan de Franse Baan 2 in Schaijk. Meer info: 073-6818181, www.maashorst.nl of contact@maashorst.nl

 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsSpecials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties